aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεύτερη πιο δαπανηρή μετεγγραφή στην ιστορία ο Τάαμαρι

Δεύτερη πιο δαπανηρή μετεγγραφή στην ιστορία ο Τάαμαρι

Τελειώνει εντός του σαββατοκύριακου, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα, η πολύκροτη υπόθεση του Μούσα Τάαμαρι. Ο Ιορδανός εξτρέμ εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Λέουβεν.

Η επιθυμία του Ολυμπιακού Πειραιώς να τον στείλει δανεικό στον Άρη Θεσσαλονίκης φαίνεται πως ήταν το σημείο «κλειδί» για την έκβαση της μετεγγραφής του 23χρονου εξτρέμ, καθώς ο Τάαμαρι δεν είδε με θετικό μάτι το ενδεχόμενο να παίξει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και στράφηκε προς την επιλογή της Λέουβεν.

Η βελγική ομάδα που είναι στην 7η θέση του βελγικού πρωταθλήματος με 11 βαθμούς σε εφτά αγώνες, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν θα πληρώσει στον ΑΠΟΕΛ ένα ποσό που κυμαίνεται μεταξύ 800.000 – 1.000.000 ευρώ για να αγοράσει τα δικαιώματα του ταχύτατου εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ενός κακού μύρια έπονται

Όπως σημειώνει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα walfoot.be θα πρόκειται για τη δεύτερη πιο δαπανηρή μετεγγραφή στην ιστορία της Λέουβεν μετά τον Ταϊλανδό τερματοφύλακα Kawin Thamsatchanan. Για τον 30χρονο τερματοφύλακα ο σύλλογος του Βελγίου είχε πληρώσει 1.250.000 ευρώ τον Ιανουάριο του 2018. Στο πρώτο εξάμηνο της περσινής σεζόν ήταν στην «σκιά» του πρώην τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ, Ράφαελ Ρόμο, αφού δεν κατέγραψε καμία συμμετοχή και τον Ιανουάριο του 2020 παραχωρήθηκε δανεικός στην Σαπόρο Ιαπωνίας.

Διαβάστε επίσης: Μπαίνει στο αεροπλάνο ο Τάαμαρι, πέφτουν οι υπογραφές, τέλος στο σίριαλ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ