aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔεύτερη ανακοίνωση για Λαφράνς: «Θωρακίζουμε την άμυνα μας»

Δεύτερη ανακοίνωση για Λαφράνς: «Θωρακίζουμε την άμυνα μας»

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου της Πάφου μέσω της οποίας ενημερώνει για την μετακίνηση του Κέβιν Λαφράνς από τον ΑΠΟΕΛ. Υπενθυμίζουμε πως το βράδυ της Δευτέρας οι γαλαζοκίτρινοι ανακοίνωσε την συμφωνία των δύο πλευρών.

Αναλυτικά:

«Η Πάφος FC θωρακίζει την άμυνα της με τον καταξιωμένο διεθνής αμυντικός Κέβιν Λαφράνς, ο οποίος έρχεται στην ομάδα μας με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος!

Η Πάφος FC ανακοινώνει επίσημα τη σύναψη συμφωνίας με το διεθνή με την Εθνική ομάδα της Αϊτής ποδοσφαιριστή Κέβιν Λαφράνς. O Κέβιν είναι 29 ετών (13/01/1990) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικό!

Με πλούσιο βιογραφικό στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και σε γνωστές ομάδες της Τσεχίας και της Πολωνίας όπως οι SK Slavia Prag, Miedz Legnica και Chrobry Glogow, ο Κέβιν αγωνίστηκε στη συνέχεια στο κυπριακό πρωτάθλημα με τα χρώματα της ΑΕΛ Λεμεσού με την οποία κατέκτησε το κύπελλο Κύπρου την περασμένη αγωνιστική περίοδο και στη συνέχεια μετεγγράφηκε στο δυναμικό του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας. Έχει 33 επίσημες συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του Αϊτή.

Καλωσορίζουμε τον Κέβιν στη μεγάλη οικογένεια της Πάφος FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ