aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛDeal με ΑΠΟΕΛ, Χριστοφόρου τριετίας στη Νέα Σαλαμίνα!

Deal με ΑΠΟΕΛ, Χριστοφόρου τριετίας στη Νέα Σαλαμίνα!

Ολοκληρώθηκαν οι επαφές μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και του ΑΠΟΕΛ σχετικά με το μέλλον του Κύπρου Χριστοφόρου. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στους ερυθρολεύκους τη λήξασα σεζόν ως δανεικός, θα συνεχίσει στην ομάδα της Αμμοχώστου καθώς συμφώνησε σε όλα η διοίκηση της ομάδας με την αντίστοιχη των γαλαζοκιτρίνων. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των δύο ομάδων, ο Κύπριος παίκτης αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ και έτσι η Νέα Σαλαμίνα τον απέκτησε με ελευθέρα μετεγγραφή.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει τη συμφωνία με την Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου για μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Κύπρου Χριστοφόρου. Ευχόμαστε στον Κύπρο καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα και στην προσωπική του ζωή».

Η ανακοίνωση των ερυθρολεύκων: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας ανακοινώνει την συμφωνία του με τον ΑΠΟΕΛ για τη μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Κύπρου Χριστοφόρου. Η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή θα είναι διάρκειας τριών ετών. Ευχόμαστε στον Κύπρο πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ