aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΔάκρυσε στο αντίο του o Πιέρος: «Φεύγω, ταξιδεύω στην Αστάνα»

Δάκρυσε στο αντίο του o Πιέρος: «Φεύγω, ταξιδεύω στην Αστάνα»

Ποδοσφαιριστής της Αστάνα πρέπει να θεωρείται ο Πιέρος Σωτηρίου. Ο Κύπριος διεθνής επιθετικός αποχαιρέτησε το πρωί της Τρίτης τους συμπαίκτες του στην Κοπεγχάγη και τον προπονητή της ομάδας, Στόλε Σόλμπάκεν σε φορτισμένο κλίμα. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα ekstrabladet.dk ο 27χρονος επιθετικός πήγε με πολιτικά ρούχα στο προπονητικό κέντρο της Κοπεγχάγης και συγκινημένος αποχαιρέτησε τους πρώην, πλέον, συμπαίκτες του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Σωτηρίου έφτασε χαμογελαστός στο προπονητικό κέντρο της Κοπεγχάγης, όμως στη συνέχεια και ενώ αγκάλιασε έναν – έναν τους συμπαίκτες του βούρκωσε. Αποχωρώντας από την προπόνηση της Κοπεγχάγης ο Πιέρος Σωτηρίου επιβεβαίωσε τη μετεγγραφή του στην Αστάνα. «Φεύγεις από την Κοπεγχάγη», ήταν η ερώτηση που δέχθηκε και ο Πιέρος απάντησε «ναι» επιβεβαιώνοντας πως ταξιδεύει για την Αστάνα.

Διαβάστε επίσης: Πάει Τουρκία για το σούπερ deal εκατομμύριων ο Σωτηρίου!

Ο Σωτηρίου πήρε μετεγγραφή στην Κοπεγχάγη το Καλοκαίρι του 2017 και σε 70 αγώνες πρωταθλήματος πέτυχε 25 γκολ. Το πρωτάθλημα του Καζακστάν αρχίζει τον Μάρτιο και ο Πιέρος Σωτηρίου θα υπογράψει ηγεμονικό συμβόλαιο με την Αστάνα που προνοεί ετήσιες απολαβές κοντά στις 700.000 ευρώ ετησίως.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Η Αστάνα τίναξε την μπάνκα και απέκτησε τον Πιέρο Σωτηρίου!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ