aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔ. Ιωάννου: «Ο Νικόλας είναι θετικός να μείνει στον Άρη»

Δ. Ιωάννου: «Ο Νικόλας είναι θετικός να μείνει στον Άρη»

Θετικός να παραμείνει στον Άρη τόνισε πως είναι ο Νικόλας Ιωάννου, ο πατέρας του Δημήτρης στο ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio. Τόνισε παράλληλα πως ο γιός του είναι ευχαριστημένος από τις εγκαταστάσεις και από το επίπεδο της ομάδας. Μίλησε επίσης για τον Νίκο Κωστένογλου, τον Πιέρο Σωτηρίου αλλά και τον Άρη.

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ιωάννου:

Για την δήλωση του Κωστένογλου για «μέρα χαράς»:

«Όταν μία μικρή χώρα όπως το νησί μας στην Κύπρο παίρνει τέτοια αποτελέσματα είναι γιορτή για όλους μας. Συγχαρητήρια και στον προπονητή που έχει αλλάξει την Εθνική και στους ποδοσφαιριστές που έχουν δώσει όλες τους τις δυνάμεις για να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα».

Για τους παίκτες της Κύπρου και την παρουσία του Σωτηρίου:

«Δεν υπήρξε παίκτης που υστέρησε. Το κάθε λάθος σε τέτοια παιχνίδια έχει το ανάλογο κόστος. Τα παιδιά ήταν εξαιρετικά. Ο Πιέρος Σωτηρίου έχει έναν χρόνο να παίξει ποδόσφαιρο και παρά την αποχή μπορεί να παίξει κόντρα σε αυτά τα μεγαθήρια, καταλαβαίνει το επίπεδο αυτού του παίκτη».

Για τον Νικόλα Ιωάννου:

«Είμαι πατέρας του, είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτόν. Σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι έχει φτάσει στο Champions League. Το θέμα της προσαρμογής δεν είναι εύκολο, χρειάζεται κάποια πίστωση χρόνου.

Εγώ θέλω να είμαι δίκαιος και με τον προπονητή που αξιολογεί ποιους παίκτες να χρησιμοποιήσει. Η ομάδα του Άρη παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και δικαιώνεται και ο προπονητής.

Πιστεύω ότι ο Νικόλας μπορεί να παίξει και να βοηθήσει, αλλά τις επιλογές τις κάνει ο προπονητής. Και σίγουρα δεν μπορείς να πεις κάτι για τον άνθρωπο που έχει τον Άρη στην δεύτερη θέση με εξαιρετικές εμφανίσεις».

Για το ότι χωρίς να έχει ρυθμό έπαιξε τρία ματς με επιτυχία σε μία εβδομάδα:

«Δικαιώνει όσους πίστεψαν τον Νικόλα να τον φέρουν στον Άρη. Αυτές οι εμφανίσεις θα τον βοηθήσουν στην συνέχεια. Έμεινε εκτός για αρκετό καιρό και τώρα το να δείξει ότι μπορεί να παίξει σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια είναι σημαντικό».

Για τον Άρη ο Δημήτρης Ιωάννου είπε:

«Ο Άρης παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, εγώ μιλάω πάντα αντικειμενικά. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι η ομάδα που δυσκολεύει τον Ολυμπιακό, που έχει αυτό το επίπεδο στην Ελλάδα. Ο Άρης έδειξε ότι έπαιξε στα ίσα αυτήν την ομάδα και δικαιωματικά είναι εκεί που είναι.

Υπάρχει το λάθος στα προημιτελικά του κυπέλλου, αλλά συμβαίνουν αυτά και δεν πρέπει να μηδενίζουμε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Ο Άρης έχει παίκτες με επίπεδο και τσαμπουκά που μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Για τον Νικόλα Ιωάννου:

«Είναι ευχαριστημένος από τις εγκαταστάσεις, από το επίπεδο της ομάδας που είναι υψηλό. Αυτό έχει να κάνει και με την διοίκηση του Άρη και με τον προπονητή.

Ο Νικόλας ανήκει στην Νότιγχαμ Φορεστ, είναι θετικός στο να μείνει στον Άρη αλλά πρέπει να τα βρούνε οι δύο ομάδες.

Βέβαια εξαρτάται και από τις εμφανίσεις του, από το κατά πόσο θα είναι ικανοποιημένοι οι άνθρωποι του Άρη και θα θέλουν να τον κρατήσουν», κατέληξε ο Δημήτρης Ιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ