aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΔ. Ιωάννου: «Ο ΑΠΟΕΛ θα έδιωχνε τον Νικόλα. Το έβλεπα ότι μπορούσε»

Δ. Ιωάννου: «Ο ΑΠΟΕΛ θα έδιωχνε τον Νικόλα. Το έβλεπα ότι μπορούσε»

Απορημένος και ο ίδιος για τους λόγους που ο Νικόλας Ιωάννου αποχώρησε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και παραγκωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης παρά το γεγονός ότι είχε καλές εμφανίσεις στην αρχή της θητείας του στους κιτρινόμαυρους, δήλωσε ο Δημήτρης Ιωάννου.

Μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) o παλαίμαχος άσος και πατέρας του πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ τόνισε ότι ο Νικόλας απέδειξε την αξία του στα παιχνίδια με την εθνική Κύπρου, ενώ σημείωσε πως πρέπει να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά στη συνέχεια.

«Ο Νικόλας πήγε στη Νότιγχαμ, αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια και τα πήγε καλά, δέχτηκε όμως μια κόκκινη κάρτα και έμεινε έξω τρία παιχνίδια. Ο προπονητής εκεί είχε βάλει άλλον, του είπαν να πάει δανεικός στον Άρη για το υπόλοιπο της σεζόν. Πήγε, και εκεί αγωνίστηκε σε τέσσερα – πέντε παιχνίδια, είχε βάλει και γκολ, για έμενα έκανε καλά παιχνίδια, πάλι όμως έμεινε έξω. Δεν γνωρίζω τους λόγους, ούτε μπορώ να πω σαν γονιός που είμαι. Υπάρχουν προπονητές που αξιολογούν και το ρόστερ και τους παίκτες και εναπόκειτο στον ίδιο. Ήρθε με την Εθνική και έδειξε ποιος είναι. Αν πρέπει να δουλέψει πιο σκληρά, πρέπει να το κάνει. Είναι ο πρώτος χρόνος που έφυγε από την Κύπρο μετά από έξι χρόνια, καταλαβαίνετε ότι ο χρόνος προσαρμογής που χρειάζεται ένας παίκτης είναι ένας χρόνος περίπου. Τον ξένο τον φέρνουμε εδώ και σε ένα μήνα λέμε δεν κάνει. Όταν ήταν ο Νικόλας στη Γιουνάιτεντ, και έπαιξε σε ένα παιχνίδι κόντρα στη Φούλαμ, νίκησαν με 5-0 και είχε καλό παιχνίδι. Όταν ρώτησα γιατί δεν έπαιξε στο επόμενο, μου απάντησαν ότι επειδή εκεί παίζουν κάθε δύο μέρες, δεν μπορεί να παίζει συνέχεια, χρειάζεται προσαρμογή. Αυτοί έχουν τα μπάτζετ και μπορούν να περιμένουν, όχι όπως εμάς. Όταν δίνουμε π.χ 300 χιλιάδες, είναι λογικό να θέλεις να προσφέρει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη Δ. Ιωάννου: «Ήμουν και είμαι ΑΠΟΕΛ!» (διάλεξε κυπελλούχο και πρωταθλητή)

Ο Δημήτρης Ιωάννου γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε πως ο Νικόλας βρέθηκε κοντά στην πόρτα της εξόδου του ΑΠΟΕΛ μετά τις πρώτες δύο θητείες του στον «Αρχάγγελο» στις οποίες είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

«Ο Νικόλας όταν ήρθε 18 χρονών από την Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ στον ΑΠΟΕΛ μετά από δύο χρόνια ήταν να τον διώξουν. Ή που θα έκανε κάποια μείωση και να έμενε ακόμα 6-7 μήνες ή θα έφευγε, και μετά του έδωσαν την ευκαιρία, όταν έφυγε ο Καρλάο. Εγώ σαν πατέρας του τον είχα συμβουλέψει ότι πρέπει να μείνει, να τελειώσει η χρονιά και αν δεν καταφέρεις να παίξεις να πας κάπου αλλού. Δεν ήθελε να φύγει από τον ΑΠΟΕΛ, γιατί παικτικά τον έβλεπα και ήμουν σίγουρος ότι μπορούσε να παίξει», είπε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ