aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Χτυπούσαν λυσσασμένα… μπας και νιώσουν άντρες!»

«Χτυπούσαν λυσσασμένα… μπας και νιώσουν άντρες!»

Το οργανωμένο σύνολο οπαδών του ΑΠΟΕΛ, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει ευθαία επίθεση προς την αστυνομία και αναφέρεται στα όσα διαδρματίστηκαν έξω από το ΓΣΠ, πριν από το πρόσφατο επαναληπτικό παιχνίδι με την Χάποελ Μπερ Σέβα.

Σας παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα της ανακοίνωσης του Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ, την οποία μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη στον επίσημο λογαριασμό των «πορτοκαλί»: 

Διαβάστε επίσης: Δεν έβαλαν γλώσσα μέσα!

«Καταντήσατε αηδία… Με μεθοδευμένη τακτική η αστυνομία και κατ’ επέκταση το υπουργείο δικαιοσύνης ξόδεψε με ένα περίτεχνο τρόπο αμέτρητα λεφτά των πολιτών και του κράτους μέσα σε δύο ώρες για να προστατέψει… τους Εβραίους και όχι τους ΑΠΟΕΛίστες, καταρχάς.

Διαβάστε επίσης: «Να αποσύρει η Αστυνομία, είναι απλά τραγικό…»

Κάμερες, αμέτρητοι ΜΑΔΔίτες, αστυνομικοί, ελικόπτερα, ασφάλεια αεροδρόμιου, ανιχνευτές μετάλλου, άλλοι πιο χαλαροί αστυνομικοί με όπλα στα πέριξ του χώρου στάθμευσης γύρευαν για πρεζέμπορες, κακοποιούς και δολοφόνους… Για κακή τους τύχη, όμως, αυτών και των μαστόρων τους, βρήκαν νέους ανθρώπους, φοιτητές, παιδιά, γυναικόπαιδα, οικογενειάρχες, ηλικιωμένους…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ