aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΧτύπησε την πόρτα και στο Μπιλμπάο

Χτύπησε την πόρτα και στο Μπιλμπάο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ασφαλώς και από ένα παιχνίδι με αντίπαλο μια ομάδα που δεν έχει την καλύτερη επιθετική γραμμή δεν μπορείς να κρίνεις εκ του ασφαλούς έναν κεντρικό αμυντικό. Οι καλύτερες κρίσεις για τον Σεντρίκ Γιαμπερέ θα μπορούν να αντληθούν στη συνέχεια και δη στα απανωτά δύσκολα παιχνίδια που περιμένουν τον σύλλογο έως το φινάλε της σεζόν.

Ο υψηλόσωμος Γάλλος ποδοσφαιριστής, όπως γράψαμε και χθες, φάνηκε αρκετά «αεράτος» στον αγωνιστικό χώρο, είχε καλές τοποθετήσεις και στις εναέριες μονομαχίες ήταν ανίκητος. Ο καλός παίκτης, βεβαίως, φαίνεται και ο Γιαμπερέ τουλάχιστον άφησε τα πιο θετικά σημάδια ενόψει των βαρυσήμαντων υποχρεώσεων σε Κύπρο και Γιουρόπα Λιγκ.

Γιατί ήλθε στον ΑΠΟΕΛ για να κλείσει την τρύπα που άνοιξε ο Καρλάο, ο οποίος αποτελούσε το άλφα και το ωμέγα στη γραμμή αναχαίτισης. Εικάζεται πως ο Γιαμπερέ θα διατηρήσει τη θέση του και στο ματς της Πέμπτης με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο, δίνοντας και με την εμπειρία του τις δέουσες λύσεις στην οπισθοφυλακή. Μια γραμμή που αναμένεται να δεχθεί έντονη πίεση από τους Βάσκους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ