aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΧτυπάνε το κεφάλι τους με Γιαννιώτα στον Ολυμπιακό!

Χτυπάνε το κεφάλι τους με Γιαννιώτα στον Ολυμπιακό!

Aναφορά στον Γιάννη Γιαννιώτα κάνει η ιστοσελίδα sportdog.gr, με αφορμή την πολύ καλή εμφάνιση του Ελλαδίτη άσου στον αγώνα με την Ολλανδία.

Αναλυτικά:

“Θα πρέπει να έσπασαν την τηλεόραση από τα νεύρα τους οι άνθρωποι των Ερυθρολεύκων, βλέποντας το φιλικό της Εθνικής ομάδας και τη μεγάλη επικράτηση κόντρα στην Ολλανδία.

Η Εθνική μας ομάδα έδειξε εξαιρετικά στοιχεία απέναντι στην Ολλανδία, ενώ ο Μίχαελ Σκίμπε δοκίμασε πράγματα και πρόσωπα, κερδίζοντας πολλούς παίκτες.

Ένας από αυτούς ήταν φυσικά και ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος μπήκε στο 56′ ως αλλαγή στο ματς, στη θέση του τραυματία Κώστα Φορτούνη, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ενώ πέτυχε μάλιστα και το γκολ της μεγάλης νίκης.

Ο 23χρονος εξτρέμ, που αποχώρησε (και) φέτος από τον Ολυμπιακό για να πάει στον ΑΠΟΕΛ, δείχνει με τις εμφανίσεις του ότι άξιζε μία ευκαιρία στους Ερυθρόλευκους, καθώς έχει χαρακτηριστικά που δεδομένα θα μπορούσαν να δώσουν πολλές λύσεις στο φετινό ρόστερ των πρωταθλητών.

Ο Έλληνας άσος διαθέτει εκρηκτικό ξεπέταγμα, ντρίμπλα, είναι πολύ γρήγορος και διεισδυτικός, ενώ έχει και ικανά τελειώματα, όπως φάνηκε και από στο φιλικό με την Ολλανδία.

Ίσως στον Ολυμπιακό θα έπρεπε να σκεφτούν καλύτερα την περίπτωσή του, αντί να ψάχνουν παίκτη γι’ αυτή τη θέση μέχρι την τελευταία στιγμή των μεταγραφών…”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ