aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Χθες, όχι σήμερα με Καρλάο!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Πριν καλά-καλά στεγνώσει το μελάνι της υπογραφής του Τιμούρ Κετσπάγια σε διετές συμβόλαιο στην ΑΕΚ Αθηνών, οι αθλητικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα πήγαν ένα βήμα πιο κάτω! Έγραψαν πως ήδη ο Γεωργιανός έθεσε στο μετεγγραφικό στόχαστρο τον Καρλάο, δίνοντας τις σχετικές υποδείξεις στους υπεύθυνους. Όποιον διαδικτυακό τόπο και να πληκτρολογούσες, ο Βραζιλιάνος ήταν εκεί, πρώτη μούρη να «παίζει» στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Δεν αντιλέγει κανείς πως ο 30χρονος αποτελεί μια σταθερή αξία και μάλιστα, οι μετοχές του αγωνιζόμενος στον ΑΠΟΕΛ έχουν πάρει την ανιούσα. Πολύ περισσότερο, το πόσο καλά γνωρίζει τη θέση του κεντρικού αμυντικού το επιβεβαίωσε στα πολύ ζόρικα.

Απέναντι σε αστραφτερές ομάδες στη φάση των ευρωπαϊκών ομίλων, όπου ο βαθμός δυσκολίας ήταν μέγιστος. Και με τον Κετσπάγια στον πάγκο φέτος, μάς έδωσε να καταλάβουμε το πόσο καλά μπορεί να αγωνισθεί και στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής.

Ανεξαρτήτως από τα πόσα καντάρια μπάλας γνωρίζει ή τέλος πάντων πιστεύει ο καθένας ότι γνωρίζει, το θέμα μιας πιθανής αποχώρησής του από τους πρωταθλητές δεν είναι η πρώτη φορά που «παίζει». Είτε τα δημοσιεύματα ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα είτε όχι. Για υπενθύμιση, να αναφέρουμε πως είχε γραφτεί και παλαιότερα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ.

Αν και έχω την αίσθηση πως ο Καρλάο δεν θα μετακομίσει στην (νέα) ομάδα του Κετσπάγια, στον ΑΠΟΕΛ μάλλον θα έπρεπε χθες και όχι σήμερα να είχαν κάνει επέκταση της συνεργασίας με έναν εκ των κορυφαίων παικτών του ρόστερ κατά τα τελευταία δύο χρόνια, διασφαλίζοντας πολλά.

Και πρωτίστως, αυτή η παράγραφος που λέει πως με 300.000 ευρώ μπορεί να αποχωρήσει, επιδέχεται… πολλών ερμηνειών. Γιατί το εν λόγω ποσό για έναν σύλλογο που έχει το χρήμα και κρίνει πως ο Βραζιλιάνος ταιριάζει γάντι στο πλάνο, δεν αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα.

«Είτε που ανεβαίνει, είτε που διαγράφεται», θα μπορούσε να πει κάποιος. Αυτή είναι η αλήθεια για έναν αμυντικό που αποτελεί τον βράχο στην αμυντική γραμμή του πρωταθλητή Κύπρου την τελευταία διετία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ