aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΧρύσης: «Μόνο από το όνομα του ΑΠΟΕΛ καταλαβαίνουμε…»

Χρύσης: «Μόνο από το όνομα του ΑΠΟΕΛ καταλαβαίνουμε…»

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια και το πάθος που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του παρά την ήττα με 2-1 από τον ΑΠΟΕΛ δήλωσε ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Χρύσης Μιχαήλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε, σε ένα παιχνίδι, με ένα αντίπαλο που μόνο από το όνομα καταλαβαίνουμε τι ομάδα είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι για παιχνίδια όπως το σημερινό και τα υπόλοιπα που είναι όλα τελικοί. Βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ. Καταφέραμε σιγά – σιγά να ισορροπήσουμε.

Βάλαμε κάποιες πιέσεις, είχαν οι ποδοσφαιριστές μου περισσότερη ένταση και καταφέραμε με τις αλλαγές να κάνουμε την ομάδα περισσότερο επιθετική και να ισοφαρίσουμε. Μετά την ισοφάριση είχαμε καλές ευκαιρίες για να προηγηθούμε, αλλά αντί αυτού δεχθήκαμε ένα γκολ και χάσαμε το παιχνίδι. Θα κρατήσω την προσπάθεια, το πάθος και τη θέληση που έβγαλαν τα παιδιά.

Θα προχωρήσουμε με αυτό και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω ότι θα προλάβουν να επιστρέψουν και κάποια παιδιά. Καλή συνέχεια στον ΑΠΟΕΛ και καλή επιτυχία στο Κύπελλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ