aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Χρυσή χρονιά, προσπαθεί να κερδίσει θέση στον παράδεισο ο Τραμετσάνι...»

«Χρυσή χρονιά, προσπαθεί να κερδίσει θέση στον παράδεισο ο Τραμετσάνι…»

Παρακολουθεί την πορεία του ΑΠΟΕΛ αλλά και του Πάολο Τραμετσάνι η ιστοσελίδα «gazzetta.it» η οποία παραθέτει λεπτομερές δημοσίευμα για την πορεία των γαλαζοκιτρίνων στο πρωτάθλημα, ενώ… πλέκουν και το εγκώμιο του Ιταλού κόουτς.

Το σχετικό ρεπορτάζ έχει ως τίτλο «Χρυσή χρονιά. Ο Τραμετσάνι στον τελικό με τον ΑΠΟΕΛ» και αναφέρει: «Στην Κύπρο υπάρχει ένας Ιταλός που προσπαθεί να κερδίσει θέση στον παράδεισο. Ο Πάολο Τραμετσάνι, που αγωνίστηκε στην Ίντερ και στην Αταλάντα, είναι προπονητής του ΑΠΟΕΛ και προκρίθηκε στο κύπελλο, έχοντας ως στόχο το νταμπλ. Μια νίκη και μια ισοπαλία ήταν τα αποτελέσματα που οδήγησαν τον προονητή στον τελικό.

Στον επαναληπτικό σκόραραν οι Αλωνεύτης και Βιντιγκάλ. Εξαιρετικός είναι ο ΑΠΟΕΛ που βρίσκεται στην πρώτη θέση με 61 βαθμούς και στο +4 από τον Απόλλωνα. Στον τελικό θα αναμετρηθεί με την ΑΕΛ». Αυτά αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ στη συνέχεια γίνεται λόγος για το βιογραφικό του Τραμετσάνι αλλά και για τα όσα δήλωσε μετά το ματς με την ΕΝΠ, ενώ καταλήγει «τώρα δεν υπάρχει τίποτα που να μην τον αφήνει να ονειρεύεται με τον ΑΠΟΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ