aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΧριστιάνα: «Ο Γιώργος κάνει κουμάντο»

Χριστιάνα: «Ο Γιώργος κάνει κουμάντο»

Στην πιο ειλικρινή συνέντευξη της ζωής της, η Χριστιάνα Αριστοτέλους μιλά στην αρχισυντάκτρια του περιοδικού HELLO!

Για τη διαφορά ηλικίας με τον Γιώργο Εφραίμ, αποκαλύπτοντας αυτός έχει το πάνω χέρι, αυτός κάνει κουμάντο κι ας είναι πιο μεγάλη ηλικιακά.

«Περνώ τον Γιώργο πέντε χρόνια. Είμαι στα 32 και ο Γιώργος στα 27. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το αναφέρω, όπως δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ ότι στην αρχή με προβλημάτιζε η διαφορά ηλικίας. Ο Γιώργος είναι αυτός που διέλυσε κάθε μου ενδοιασμό. Ο Γιώργος έχει το πάνω χέρι, ο Γιώργος κάνει κουμάντο κι ας είμαι πιο μεγάλη του ηλικιακά. Το πιστεύω πια, πως το νούμερο, η διαφορά ηλικίας, είναι μόνο ένας αριθμός», είπε.

Σε αυτόν, όπως είπε, ερωτεύτηκε την απλότητά του, τη σεμνότητά του και το μυαλό του. «Είναι πανέξυπνος, με καταλαβαίνει με ένα μόνο βλέμμα. Με κέρδισε σε όλους τους τομείς. Ξέρεις, κάποια στιγμή στη ζωή μου, ένας άνθρωπος με βοήθησε να θέσω ψηλά τον πήχυ σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική μου ζωή και να μη συμβιβαστώ με τίποτα λιγότερο. Αυτό έκανα…».

aristotelous hello

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ