aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΧριστάκης: «Άλλο ΑΠΟΕΛ, άλλο Εθνική» (pics)

Χριστάκης: «Άλλο ΑΠΟΕΛ, άλλο Εθνική» (pics)

Ο Χριστάκης Χριστοφόρου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αγώνα απέναντι στην Ελλάδα, πως η Εθνική μας ομάδα είναι έτοιμη για θετικό αποτέλεσμα.

Για τον αγώνα με την Ελλάδα: «Περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι, σ’ ένα ωραίο γήπεδο γεμάτο φιλάθλους. Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, το κλίμα είναι εξαιρετικό και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Προετοιμαστήκαμε καλύτερα. Ο κάθε προπονητής σε αυτό το επίπεδο κάνει τις αναλύσεις των αντιπάλων. Γνωρίζουμε τα θετικά και τα αρνητικά της αντιπάλου. Βλέπω ότι υπάρχει ποιότητα στους ποδοσφαιριστές, όλοι είναι ξεχωριστοί, δεν θέλω ν’ αναφέρω κάποιο όνομα που ξεχωρίζει. Μας δίνει έξτρα κίνητρο, να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας και να πάρουμε κάτι θετικό».

Για τη νίκη του ΑΠΟΕΛ την περασμένη εβδομάδα με Ολυμπιακό: «Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού και πρέπει να το παραδεχτούμε, το αυριανό όμως είναι ξεχωριστό παιχνίδι. Αρχίζει από το 0-0 μεταξύ διαφορετικών ομάδων».

Για τους τραυματίες: «Είναι σχεδόν όλοι καλά πλην του Πιέρου που έκανε ατομικό χθες, θα δούμε μετά στην προπόνηση σε ποιο σημείο βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής».

Για τον στόχο της Εθνικής μας: «Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να είμαστε διεκδικητικοί, η προσπάθεια που είχαμε με το Βέλγιο στα πρώτα 60 λεπτά ήταν καλή. Αναλύσαμε τα λάθη μας και πιστεύω θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση αύριο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ