aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Χ»ορταστικό… φινάλε κι ολοταχώς για το κύπελλο! (video)

«Χ»ορταστικό… φινάλε κι ολοταχώς για το κύπελλο! (video)

Η αυλαία του πρωταθλήματος της φετινής σεζόν, έπεσε με τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Απόλλωνας στο ΓΣΠ και τη νίκη μπορούσαν να πάρουν κι οι δύο ομάδες. Παρόλα αυτά, συμβιβάστηκαν στο ισόπαλι 2-2 σε ένα χορταστικό ματς από πλευράς τερμάτων και θεάματος.

Οι κυανόλευκοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με άπιαστο σουτ του Πίεχ εκτός περιοχής στο 52′, ενώ στο 78′ ο Μπερτόλιο με σουτ μέσα από την επανορθωτική ισοφάρισε σε 1-1. Στο 86′ ο Πίττας με βολέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-1, ενώ στο 90′ ο Ντε Καμάργκο ισοφάρισε με κοντινό πλασέ και… έκλεψε τη νίκη από τα νεαρά ταλέντα του Απόλλωνα, ο οποίος αγωνίστηκε με μέσο όρο ηλικίας 22 χρόνων.

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, όμως, πέραν του Παπαφώτη, δεν είχε κάποιο άλλο άπειρο παίκτη στην ενδεκάδα του. Ξεχωρίσαμε τους Κίσσα ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις και τον Ρέινολντς ο οποίος είχε συμβολή και στα δύο γκολ του Απόλλωνα.

Επίσης, σε ένα παιχνίδι το οποίο έπρεπε να είναι γιορτή, δεν έλειψαν τα τραγικά λάθη από τη διαιτησία. Ο Απόλλωνας εδικαιούτο πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ το πρώτο γκολ του ΑΠΟΕΛ δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο Ντε Καμάργκο που είχε συμβολή στη φάση έπρεπε να υποδειχθεί σε θέση οφ σάιντ.

Ακολουθεί η ταυτότητα και το live της αναμέτρησης!

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Πάρντο, Χριστοφόρου (77′ Αλωνεύτης), Γιαμπερέ, Ιωάννου, Αλεξάνδρου, Βάντερ, Κάνιας, Αρτυματάς (83′ Βινίσιους), Παπαφώτης (66′ Γιαννιώτας), Μπερτόλιο, Ντε Καμάργκο.

Απόλλωνα (Σωφρόνης Αυγουστή): Κίσσας, Παπαμιχαήλ, Λ. Κυριάκου (70′ Αριστοτέλους), Πελαγίας, Καρώ, Ρέινολντς, Αντρέου, Πίττας, Ψύχας, Σαρδινέρο (46′ Σιλβέστρος), Πιέχ (85′ Ο. Αντωνιάδης).

Σκόρερ: 78′ Μπερτόλιο, 90′ Ντε Καμάργκο / 52′ Πίεχ, 86′ Πίττας.

Κίτρινες: 74′ Βάντερ, 90′ + 1 Αλεξάνδρου / 73′ Ρέινολντς, 82′ Παπαμιχαήλ.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Νεοφύτου Νεόφυτος.

Α’ Βοηθός: Χρίστου Αριστείδης.

Β’ Βοηθός: Τζιωρτζής Ομηρος.

4ος: Ψευδιώτης Κώστας.

Παρατηρητής διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ