aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΧωρίς υποτίμηση για το αήττητο και την κορυφή

Χωρίς υποτίμηση για το αήττητο και την κορυφή

Η 5η νίκη σε ισάριθμους αγώνες είναι αυτοσκοπός για τον ΑΠΟΕΛ στο αποψινό εκτός έδρας παιχνίδι με το ΘΟΙ Λακατάμιας. Ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Futsal, θα διεξαχθεί στο Λύκειο Λατσιών και θα ξεκινήσει στις 21:15.

Οι γαλαζοκίτρινοι του Γιάννου Μυλωνά πάνε στη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στην τελευταία ομάδα της βαθμολογίας -με μηδέν βαθμούς- χωρίς ίχνος υποτίμησης. Θα προσεγγίσουν τον αγώνα όπως όλους τους προηγούμενους και στο τέλος της βραδιάς ευελπιστούν να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και να φύγουν με το τρίποντο.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι η μοναδική που ακόμα συνεχίζει χωρίς απώλειες στο πρωτάθλημα, ενώ διαθέτει την καλύτερη επιθετική γραμμή με 32 τέρματα. Ο Παναγιώτης Σκαρπάρης σημείωσε 6 γκολ και βρίσκεται στην 1η θέση του σχετικού πίνακα του ΑΠΟΕΛ. Ακολουθούν, ο Σάββας Ομήρου και ο αρχηγός Leo Feitoza με 5. Η προετοιμασία για τον αποψινό αγώνα ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και όλοι οι φουτσαλιστές βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ