aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΧόρεψε σάμπα με Βάντερ – Ντε Καμάργκο (pics& video)

Χόρεψε σάμπα με Βάντερ – Ντε Καμάργκο (pics& video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ

Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε με 2-0 την Αναγέννηση Δερύνειας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, και έκανε το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα.

Δείτε το live της αναμέτρησης

Έχοντας σε καλή μέρα ο ΑΠΟΕΛ τους δύο Βραζιλιάνους Βάντερ και Ντε Καμάργκο οι οποίοι πέτυχαν από ένα τέρμα στον αγώνα, και μάλιστα με τον πρώτο να πετυχαίνει τέρμα για «highlight» έφτσαν στην νίκη. Ο ΑΠΟΕΛ δεν έφτασε στο μέγιστο της απόδοσης του καθώς ήταν μέτριος κυριώς στο πρώτο μέρος, όμως δεν δέχτηκε ιδιαίτερη απειλή από την Αναγέννηση.

Με επτά αλλαγές στην αρχική σύνθεση σε σχέση με τον αγώνα με την Αστάνα παρέταξε τον ΑΠΟΕΛ ο Τόμας Κρίστιανσεν κόντρα στην Αναγέννηση.

Ο Δανός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ θεώρησε πως ο σημερινός αγώνας ήταν ευκαιρία για να δοκιμάσει κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολλά αγωνιστικά λεπτά με την ομάδα, αλλά και για να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές που αγωνιστήκαν κόντρα στην Αστάνα την περασμένη Πέμπτη.

Στο πρώτο μέρος του αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν με σβηστές μηχανές στο χορτάρι καθώς πάρα το γεγονός ότι επέβαλαν από νωρίς τον ρυθμό τους, δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία της Αναγέννησης η οποία στεκόταν εξαιρετικά καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Γενικά ο ΑΠΟΕΛ δεν ήταν κάλος και δεν κατάφερε να επιβληθεί των Δερυνειωτών. Πιο σημαντικές ευκαιρίες για τους γαλαζοκίτρινους στο πρώτο μέρος ήταν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Γιαννιώτα έπειτα από ωραία πάσα του Βάντερ να μην μπορεί να τελειώσει όπως θα ήθελε την φάση και στη συνέχεια στο 17ο λεπτό ακολούθησε η μεγάλη ευκαιρία με τον Ντε Καμάργκο σε κεφαλιά να στέλνει την μπάλα πάνω από την εστία του Μάστρου.

Από την άλλη η Αναγέννηση δεν ένιωσε να πιέζεται ασφυκτικά και έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο ανά διαστήματα, πραγματοποιώντας όμορφους αυτοματισμούς. Στο δεύτερο μέρος ο ΑΠΟΕΛ μπήκε πολύ πιο δυνατά σε σχέση με το πρώτο και μέχρι το 58ο λεπτό όπου άνοιξε το σκορ με τον Ντε Καμάργκο πίεσε αρκετά τον αντίπαλο πραγματοποιώντας σημαντικές ευκαιρίες.

Ακολούθως αμέσως μετά το 1-0 χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους για να «σκοτώσουν» τον αγώνα με τον Μπερτόλιο ,έπειτα από κλέψιμο του Ντε Καμάργκο. Στη συνέχεια μέχρι και το 75ο λεπτό ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι δύο τεχνικοί πραγματοποίησαν και τις τρεις τους αλλαγές μέχρι εκείνο το σημείο. Η Αναγέννηση δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα στο δεύτερο μέρος και να απειλήσει τον αντίπαλο, έτσι έμεινε κλειστή στο δικό της μισό περιμένοντας τον ΑΠΟΕΛ.

Στο 78ο λεπτό σε μια φάση όπου δεν μύριζε για τέρμα, ο Βάντερ είχε στην κατοχή του την μπάλα και ξαπέλησε ένα «κεραυνό» εκτός περιοχής και από πλάγια θέση, προς την εστία του Μάστρου ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έτσι έγινε το 2-0 για την ομάδα του Κρίστιανσεν. Μέτα και το 2-0 του ΑΠΟΕΛ οι δύο ομάδες έριξαν τον ρυθμό τους και ο αγώνας κύλησε προς το φινάλε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο.

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάντερμαν, Σέρζιο, Μερκής, Καρλάο, Αλεξάνδρου, Μοράις, Γιαννίωτας (61′ Εφρέμ), Μπερτόλιο, Μπρεσάν (69′ Αρτυματάς), Βάντερ, Ντε Καμάργκο (73′ Σωτηρίου).

Αναγέννηση (Αδάμος Αδάμου): Μάστρου, Μπαρπούδης, Ντιαλό, Μάρσιτς, Σωτηρίου (68′ Φουρτάδο),Βλασόπουλος (74′ Κολάνης), Γιουσπασιάν, Χριστοδούλου (60′ Φωτίου), Μπριτζίτο, Κάλεζιτς, Bέσλεμ.

Σκόρερ: 58′ Ντε Καμάργκο, 78′ Βάντερ

Κίτρινες: 45+2′ Γιαννιώτας, 50′ Μερκής / 7′ Μάρσιτς, 28′ Βέσλεμ, 48′ Σωτηρίου.

Αποβολές: ./.

Στάδιο: ΓΣΠ.

Θεατές: 5500

Διαιτητής: Χαράλαμπος Σκαπούλλης.

Α’ Βοηθός: Παύλος Γεωργίου.

Β’ Βοηθός: Γιώργος Σάββα.

4ος: Κωνσταντίνος Φωτίου.

Παρατηρητής: Κώστας Καπιτανής.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ