aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΧιώτης: «Καλός οιωνός, ύπουλο αποτέλεσμα, μου λείπουν τέτοια ματς»

Χιώτης: «Καλός οιωνός, ύπουλο αποτέλεσμα, μου λείπουν τέτοια ματς»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ενόψει του επαναληπτικού με την Κοπεγχάγη την ερχόμενη Τετάρτη για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Διονύσης Χιώτης κλήθηκε τηλεφωνικώς στην εκπομπή «Γκολ και θέματα» του ΡΙΚ, για να σχολιάσει την εν λόγω κρίσιμη αναμέτρηση για την πρώην ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Ο Χιώτης ήταν τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ τον Αύγουστο του 2009, όταν οι γαλαζοκίτρινοι πέτυχαν την πρόκριση σε βάρος των Δανών με ήττα 0-1 στο πρώτο ματς και νίκη 3-1 στον επαναληπτικό και συμμετείχαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ελλαδίτης έμπειρος κίπερ υποστήριξε πως κάτι τέτοια για τον ΑΠΟΕΛ κατάντησαν παράδοση (π.χ. οι ήττες με 0-1 εκτός έδρας), ενώ χαρακτήρισε ύπουλο το 0-1 του πρώτου αγώνα στην Κοπεγχάγη βάσει της δυναμικότητας των δύο ομάδων.

«Η απόδοση της Κοπεγχάγης μου θύμισε τον αγώνα στη Δανία το 2009. Δεν μπορούσαμε να ανταλλάξουμε πολλές μπαλιές και να έχουμε αρκετή κατοχή της μπάλας. Είδα το παιχνίδι της περασμένης Τρίτης, αλλά μπορεί να είναι καλός οιωνός η ήττα», είπε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να απαντήσει αν ήθελε να είναι στον ΑΠΟΕΛ τώρα σε τέτοιο κρίσιμο ματς είπε: «Φυσικά θα ήθελα πάρα πολύ. Μου λείπουν τέτοια ματς».

Για τον έρανο που έκανε στο παρελθόν για να θεραπευτεί από σοβαρή ασθένεια η Μαρία Μόκα είπε: «Είναι μια χαρά Δόξα τω Θεώ. Την επισκέφθηκα πρόσφατα και ευτυχώς δεν χρειάστηκαν τα χρήματα που χάθηκαν από το κούρεμα τον Μάρτιο του 2013. Αν καταφέρουμε να μας επιστραφούν μέσω των δικαστικών μαχών που δίνουμε, θα χρησιμοποιηθούν για παρόμοιου είδους περιστατικά. Είναι πολλά τα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ