aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΧιώτης για ΑΠΟΕΛ: «Με πληγώνει. Δεν το περίμενα ποτέ!»

Χιώτης για ΑΠΟΕΛ: «Με πληγώνει. Δεν το περίμενα ποτέ!»

Απογοητευμένος από τη φετινή τραγική πορεία του ΑΠΟΕΛ δήλωσε ο Διονύσης Χιώτης. Μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ», με αφορμή την συμπλήρωση εννέα χρόνων από την επική πορεία στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας σημείωσε πως είναι παγκόσμιο φαινόμενο να κάνουν «κοιλιά» ομάδες που προέρχονται από επιτυχίες, όμως παραδέχθηκε ότι δεν περίμενε ποτέ να δει τον ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο γκρουπ.

«Να πω την αλήθεια, δεν το περίμενα ποτέ ο ΑΠΟΕΛ να φτάσει να παίζει στο δεύτερο γκρουπ. Σίγουρα κάποια στιγμή όλες οι ομάδες στον κόσμο θα έρθει αυτή η κοιλιά που λέμε. Όμως, ποτέ δεν περίμενα ότι ο ΑΠΟΕΛ θα φτάσει να παίζει στο δεύτερο γκρουπ. Εντάξει, δεν το συζητώ για υποβιβασμό, ποτέ δεν πίστεψα ότι η ομάδα θα κινδυνεύσει».

Διαβάστε επίσης: Η εξομολόγηση του Χιώτη: «Ανατρίχιασα, έλεγαν ευχαριστώ πριν τα πέναλτι!»

Σε πληγώνει; «Φυσικά με πληγώνει. Όταν γνωρίζεις τι είναι αυτή η ομάδα, τι εκπροσωπεί, όλα αυτά που έχουν γίνει να την βλέπεις να φτάνει σε αυτό το επίπεδο είναι στενάχωρο».

Διαβάστε επίσης: Ο Χιώτης επέλεξε τον MVP της επικής πορείας του ΑΠΟΕΛ στους «8»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ