aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Χειροπέδες» στον Γκίτγιαερ

«Χειροπέδες» στον Γκίτγιαερ

Όταν αναφερόμαστε για μια ομάδα των δυνατοτήτων της Ρόζενμποργκ, εννοείται πως θα διαθέτει ποδοσφαιριστές που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σκοράρουν, ιδιαιτέρως όταν βρουν τον χώρο για να δράσουν.

Μπορεί ο 29χρονος Ισλανδός επιθετικός, Ματίας Βίλγιαλμσον, να έκανε… παπάδες στο προχθεσινό ματς πρωταθλήματος με τη Χάγκεσουντ, αλλά αυτός που αποτελεί τον υπ΄ αριθμόν ένα κίνδυνο δεν είναι άλλος από τον 26χρονο Κρίστιαν Γκίτγιαερ. Αυτός, εξάλλου, με τη Νόρκεπινγκ ήταν στο αρχικό σχήμα, παίρνοντας θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Ο ξανθομάλλης που προστέθηκε φέτος στο έμψυχο δυναμικό των πρωταθλητών Νορβηγίας, κατά την τρέχουσα σεζόν σε αγώνες που αφορούν τις εγχώριες και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις πέτυχε 8 γκολ.

Και το εκπληκτικό στην όλη ιστορία; Όλα τα σημείωσε σε εντός έδρας ματς. Συγκεκριμένα, σε 11 αναμετρήσεις στο στάδιο Λέρκενταλ βρήκε τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία στις 7! Άρα, ο αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισής του μεθαύριο, αποτελεί αδήριτη ανάγκη.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ