aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΧειροπέδες σε πέντε οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, έξι αστυνομικοί τραυματίες

Χειροπέδες σε πέντε οπαδούς του ΑΠΟΕΛ, έξι αστυνομικοί τραυματίες

Στη σύλληψη πέντε προσώπων προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, στο πλαίσιο επεισοδίων που έγιναν κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών από οπαδούς.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των ωρών 10.30μ.μ. – 11.45μ.μ. χθες, ομάδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ, κατά τη διάρκεια των εορτασμών στην περιοχή της λεωφόρου Λεμεσού στη Λευκωσία, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, προέβησαν σε βανδαλισμούς, ενώ έριχναν πέτρες και ξύλα εναντίον των αστυνομικών.

Συνολικά τραυματίστηκαν έξι μέλη της Αστυνομίας, ενώ προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές σε τρία υπηρεσιακά οχήματα. Τα μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και απολύθηκαν.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, συνελήφθησαν δύο 16χρονοι, ένας 15χρονος και ένας 17χρονος για τα αυτόφωρο αδικήματα της παράνομης συνάθροισης, διασάλευσης της ειρήνης και οχλαγωγίας.

Επίσης, 19χρονος συνελήφθη για διερευνώμενη υπόθεση μαχαιροφορίας, παράνομης κατοχής και μεταφοράς επιθετικού οργάνου και επίθεσης εναντίον αστυνομικού. Ο 19χρονος έριχνε πέτρες εναντίων των αστυνομικών, ενώ σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι τύπου σουγιά.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ