aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΧειροκροτούσαν ακόμη και στα λάθη

Χειροκροτούσαν ακόμη και στα λάθη

Οι ΑΠΟΕΛίστες χθες στο ΓΣΠ, χειροκροτούσαν ακόμη και στα λάθη των ποδοσφαιριστών της ομάδας τους! Και ξέρετε γιατί; Για τον απλούστατο λόγο πως διέκριναν από το πρώτο λεπτό τη διάθεση, την αποφασιστικότητα και το πάθος να ξεχειλίζει, κάτι που έλειπε από προηγούμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Ναι, ο καλύτερος φετινός ΑΠΟΕΛ, κατέβαλε την αντίσταση της Πάφου, σημειώνοντας μάλιστα την πιο ευρεία του νίκη κατά την τρέχουσα σεζόν (4-0), αποδίδοντας σε αδρές γραμμές καλό ποδόσφαιρο. Δύο γκολ πέτυχε ο Μίκαελ Ποτέ που βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι (37΄, 55΄) και ισάριθμες φορές σκόραρε ο Ανδρέας Μακρής που πέρασε ως αλλαγή (87΄, 90΄).

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε αρκετά απ’ αυτόν τον αγώνα. Αρχικά τους τρεις βαθμούς που είναι πολύ σημαντικοί για τη μάχη διεκδίκησης του τίτλου. Επίσης, κέρδισε την ηρεμία του ενόψει της διακοπής (ακολούθως είναι το ντέρμπι με την Ομόνοια) καθώς επίσης τους πολύ καλούς Ρόλαντ Σάλαϊ, Γκάγιας Ζαχίντ (ο δεύτερος έπαιξε στον κεντρικό διάδρομο), αλλά και τον Μηνά Αντωνίου (πρώτη παρουσία στο αρχικό σχήμα).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ