aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΧατζηλούκας: «Δεν γνωρίζω για τη Βασιλεία φέτος, αλλά τρομάζεις…»

Χατζηλούκας: «Δεν γνωρίζω για τη Βασιλεία φέτος, αλλά τρομάζεις…»

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ (μέχρι να βρεθεί ο επόμενος), Λούκας Χατζηλούκας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του Εθνικού Άχνας με 2-0 στο ΓΣΠ και μίλησε και για το επόμενο ματς με την ΑΕΛ. Για τη Βασιλεία, τόνισε ότι ακόμη είναι νωρίς να πει κάτι.

«Δύσκολη αλλά πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό Εθνικό που κράταγε καλά κι ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Κρατάμε τη νίκη, έπρεπε οπωσδήποτε να πάρουμε τρεις πόντους και συνεχίζουμε. Ο Εθνικός έχει προφυλάξει και τρεις βασικούς παίκτες επειδή θεωρούν πιο σημαντικό το ματς με τη Δόξα την επόμενη αγωνιστική κι αυτό έχει στο μυαλό του ο Γιώτης. Ξέρω καλά τον Εθνικό γι’ αυτό το λέω αυτό, είναι πολύ καλός και ειδικά στις αντεπιθέσεις με τον Κονέ επικίνδυνος. Είναι δύσκολο το επόμενο ματς με την ΑΕΛ, αλλά είμαστε ο ΑΠΟΕΛ και πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Είναι μεγάλη ομάδα  η ΑΕΛ και κάνει καλή πορεία», είπε.

Για την Βασιλεία κατέληξε: «Το ματς με την Βασιλεία αργεί πάρα πολύ. Δεν την γνωρίζω καθόλου, αλλά βλέπεις τα αποτελέσματα στην Ευρώπη και τρομάζεις. Θα το δούμε όταν έρθει ο καιρός».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ