aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΧάτζι: «Έξυπνοι και να κερδίσουμε»

Χάτζι: «Έξυπνοι και να κερδίσουμε»

Όχι μόνο την πρόκριση θέλει ο προπονητής της Βιτόρουλ, Γκεόργκι Χάτζι, αλλά αυτή να συνδυαστεί αν είναι δυνατόν με δεύτερη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ. «Πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το αποδείξαμε και εντός έδρας, πρέπει να το κάνουμε και εκτός έδρας», ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Ανέφερε, ασφαλώς, πως το αποψινό παιχνίδι είναι δύσκολο για την ομάδα του, σημειώνοντας παραλλήλως πως μπορεί να έχει η Βιτόρουλ το προβάδισμα μετά το πρώτο ματς ωστόσο ξέρει ότι ο αντίπαλος έχει αλλάξει προπονητή. «Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια πολύ καλή ομάδα, όμως μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε», υποστήριξε.

«Ξέρω ότι είναι πρωταθλητής ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Ξέρει πολύ καλά την ομάδα όμως κι εμείς πιστεύω ότι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε, ειδικά μετά το πρώτο ματς», ανέφερε γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Χάτζι. Όταν ρωτήθηκε για τις καιρικές συνθήκες και εάν η ζέστη θα επηρεάσει τους παίκτες του, είπε: «Πρέπει οι παίκτες μου να προσαρμοστούν και να κάνουν ένα καλό ματς. Η ζέστη δεν θα είναι μόνο για εμάς», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για την ατμόσφαιρα που αναμένεται να δημιουργήσουν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, σχολίασε: «Σίγουρα ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα τραγουδά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως εμείς πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι». Αφού είπε πως ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Βιτόρουλ έχασε τον πατέρα του και ότι η ομάδα πρέπει να τον στηρίξει, ρωτήθηκε για την απουσία του τιμωρημένου Τσουκουτεάν: «Εχουμε 22 παίκτες, γι’ αυτό πρέπει να βρούμε τις λύσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ