aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΧαρούμενος ο Ρόμο και «δεν ξέρω αν ο ΑΠΟΕΛ…»

Χαρούμενος ο Ρόμο και «δεν ξέρω αν ο ΑΠΟΕΛ…»

Ο Ράφαελ Ρόμο πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Μπίρσοτ στην δεύτερη κατηγορία Βελγίου, στην οποία αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Ρόμο τερμάτισε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον πρώτο γύρο με 29 βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον δεύτερο.

Ο Βενεζουελάνος κίπερ μίλησε στην «nieuwsblad.be», και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για το μέλλον του: «Είμαι σε δύσκολη κατάσταση. Η οικογένεια μου και εγώ είμαστε χαρούμενοι εδώ. Αλλά δεν γνωρίζω αν ο ΑΠΟΕΛ με καλέσει να πάω πίσω ή όχι. Αλλά αυτό είναι στη ζωή του επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ελπίζω όμως η πορεία μου στην Μπίρσοτ να είναι το εισιτήριο μου για την Εθνική ομάδα της χώρας μου. Μετρώ ήδη 8 συμμετοχές, αλλά η τελευταία ήταν πριν δυο χρόνια. Επίσης, θα κάνω τα πάντα για να οδηγήσω την ομάδα μου στην πρώτη κατηγορία». Αξίζει να αναφέρουμε ότι, στα 9 από τα 14 παιχνίδια ο Ρόμο κράτησε ανέπαφη την εστία του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ