aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΧάποελ Μπερ Σεβά: Στα... απόκρυφα έκρυβαν οι Ισραηλινοί τις κροτίδες

Χάποελ Μπερ Σεβά: Στα… απόκρυφα έκρυβαν οι Ισραηλινοί τις κροτίδες

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗ

Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί στο ΓΣΠ που διενήργησαν έλεγχο σε Ισραηλινούς φιλάθλους που θα παρακολουθούσαν τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Χάποελ Μπερ Σεβά. Σε τέσσερις φιλάθλους εντόπισαν κροτίδες σε απόκρυφα σημεία τους ενώ σε άλλους βρέθηκαν φωτοβολίδες και καπνογόνα.

Διαβάστε επίσης: «Χτυπούσαν λυσσασμένα… μπας και νιώσουν άντρες!»

Οι εφτά συνολικά οπαδοί της Ισραηλινής ομάδας συνελήφθησαν και παρέμειναν στο κρατητήριο. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ», η ομάδα των Ισραηλινών φιλάθλων είχε κινήσει τις υποψίες των αστυνομικών λόγω της συμπεριφοράς τους, γι’ αυτό και υποβλήθηκαν σε έλεγχο πριν πλησιάσουν στην είσοδο του σταδίου. Παράλληλα, σε ανοικτό χώρο οι αστυνομικοί εντόπισαν άλλες έξι φωτοβολίδες και δύο κροτίδες που φαίνεται να εγκατέλειψαν φίλαθλοι από το Ισραήλ, φοβούμενοι εντοπισμό τους από την Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: «Να αποσύρει η Αστυνομία, είναι απλά τραγικό…»

Χθες, οι εφτά οπαδοί της Χάποελ Μπερ Σεβά, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας με σκοπό να καταχωρηθεί η υπόθεση και να εκδικαστεί άμεσα. Ωστόσο, μετά από οδηγίες της Νομικής Υπηρεσίας η υπόθεση αποσύρθηκε με το αιτιολογικό ότι επρόκειτο για μεμονωμένη περίπτωση και πως οι εμπλεκόμενοι φίλαθλοι θα αναχωρούσαν άμεσα από την Κύπρο.

Διαβάστε επίσης: Αστυνομία: Απάντηση για το χάος στο ΓΣΠ, διαψεύδει τον ΑΠΟΕΛ

Στο μεταξύ, η Αστυνομία ανέστρεψε τα πυρά που δέχθηκε από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για χρονοβόρες διαδικασίες πριν από την έναρξη του αγώνα με την Χάποελ Μπερ Σεβά, που είχαν ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση του πρώτου σφυρίγματος από τον διαιτητή. Η Αστυνομία, ανακοίνωσε ότι είχε προειδοποιήσει αρκετές φορές τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ να προσέλθουν έγκαιρα, καθώς θα υπήρχαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και οι οπαδοί θα περνούσαν από τις αψίδες ανίχνευσης.

Διαβάστε επίσης: Eτοιμάζει βαριά «καμπάνα» η ΟΥΕΦΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ