aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Χάνει» τον Τάαμαρι λόγω Asia Cup ο ΑΠΟΕΛ (pic)

«Χάνει» τον Τάαμαρι λόγω Asia Cup ο ΑΠΟΕΛ (pic)

Η Ιορδανία θα λάβει μέρος στο Asia Cup 2019 το οποίο θα διεξαχθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κι η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της γειτονικής χώρας ανακοίνωσε την προεπιλογή της Εθνικής ομάδας. Σ’ αυτήν (29 παίκτες), συμπεριλαμβάνεται όπως αναμενόταν, ο Μούσα ΑΛ-Τάαμαρι του ΑΠΟΕΛ.

Η Ιορδανία κληρώθηκε στον β’ όμιλο μαζί με Αυστραλία (6 Ιανουαρίου), Συρία (10 Ιανουαρίου) και Παλαιστίνη (15 Ιανουαρίου). Όλοι οι Ιορδανοί διεθνείς, θα παρουσιαστούν στις 11 Δεκεμβρίου στο Ομάν κι ακολούθως θα ταξιδέψουν στην Ντόχα του Κατάρ γύρω στα μέσα Δεκεμβρίου για μια σειρά από φιλικούς αγώνες (με Κιργιστάν, Κατάρ και Κίνα), στο πλαίσιο της προετοιμασίας της χώρας, πριν από την Έναρξη του Asia Cup. Η τελική αποστολή της Ιορδανίας θα απαρτίζεται από 23 παίκτες.

Επειδή ο ΑΠΟΕΛ δικαιούται να έχει τον Τάαματι στη διάθεσή του μέχρι τέσσερις μέρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της Ιορδανίας, θα… απελευθερώσει τον Ιορδανό άσο στις 23 Δεκεμβρίου.

ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΟΣΟ ΘΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΤΑΑΜΑΡΙ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΩΡΑ
22/12 ΑΠΟΕΛ – Ερμής πρωτάθλημα 18:00
02/01/2019 Άγνωστος αντίπαλος κύπελλο (β’ φάση) ——-
05/01/2019 Δόξα – ΑΠΟΕΛ πρωτάθλημα 19:00
12/01/2019 ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση πρωτάθλημα ——-

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ