aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Χαμένος» ο Ποτέ, μη σταθερός Εμπεσίλιο

«Χαμένος» ο Ποτέ, μη σταθερός Εμπεσίλιο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Γιώργος Δώνης καλείται να πάρει σοβαρές έως και γενναίες αποφάσεις σχετικά με τον μέλλον εκείνων των παικτών που πρέπει να αδειάσουν μία θέση στο ρόστερ ώστε να πάρουν άλλοι τη θέση τους. Εκτός από τον Αγκουστίν Φαρίας που φαίνεται πως βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, υπάρχουν κι άλλοι που δεν πρόσφεραν μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα.

Ένας εξ αυτών είναι ο Μίκαελ Ποτέ. Ο επιθετικός από το Μπενίν έχει το ελαφρυντικό πως πέρασε από μυϊκό τραυματισμό και μοιραία έμεινε για ένα διάστημα εκτός προπονήσεων. Αλλά και πάλι, στις ευκαιρίες που πήρε, είτε αυτές ήταν σε φιλικά παιχνίδια είτε επίσημα, έδειξε ότι αδυνατεί ακόμη να βρει τον καλό αγωνιστικό ρυθμό του, αρχίζοντας με την παρουσία του να αποτελεί μια πηγή κινδύνου για την αντίπαλη αμυντική γραμμή.

Είναι ένα στιλ παίκτη «παλιάς κοπής», δηλαδή ποδοσφαιριστής «βαρύς», της περιοχής, ο οποίος περισσότερο περιμένει την μπάλα να φτάσει υπό τις ιδανικές προϋποθέσεις προς το μέρος του, παρά ο ίδιος να συμμετέχει ενεργά σε μια εκδήλωση οργανωμένης επιθετικής προσπάθειας που θα τον φέρει εν τέλει σε θέση βολής.

Δεν ξεφεύγει από την κριτική ούτε ο Λορένσο Εμπεσίλιο, αλλά πρόκειται για παίκτη που χρησιμοποιήθηκε σε διάφορες θέσεις και κριτική δεν μπορεί να είναι ιδιαίτερα αυστηρή. Τέλος, είναι στη μέση και το ενδιαφέρον που εκδήλωσε η Αλ Σαμπάμπ για την απόκτηση του Βάντερ Βιέιρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ