aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Χ»αμένος και… ψυχοβγάλτης ο ΑΠΟΕΛ στο Δασάκι! (vid & pics)

«Χ»αμένος και… ψυχοβγάλτης ο ΑΠΟΕΛ στο Δασάκι! (vid & pics)

Ο ΑΠΟΕΛ έχει τάσεις αυτοκτονίας απέναντι στον Εθνικό Άχνας, και παραμένει… ψυχοβγάλτης για τον κόσμο του. Δεν εξηγείται αλλιώς… Μη έχοντας περιθώρια για νέες απώλειες και μη θέλοντας να χάσει μεγαλύτερο βαθμολογικό έδαφος, πήγε με την πλάτη στην τοίχο να αντιμετωπίσει τους γαλάζιους από το Δασάκι, αλλά δεν έκανε το καθήκον της η ομάδα του Ίνγκεμπριγκτσεν.

Μετά από την ήττα από την Ανόρθωση με 0-1 την περασμένη Κυριακή, είχε νέες απώλειες, αφού στο ματς με το οποίο έκλεισε η εκκρεμότητα της 2ης αγωνιστικής απέναντι στην Άχνα, ο ΑΠΟΕΛ παραχώρησε ισοπαλία 0-0. Ο Εθνικός ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Χριστοφή με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 90′ + 5

Ο ΑΠΟΕΛ παραμένει στην 4η θέση με 28 βαθμούς και πλησίασαν τον τρίτο Απόλλωνα που έχει 29 στο -1, ενώ κι οι δύο ομάδες έχουν από ένα ματς λιγότερο. Από την άλλη, ο Εθνικός που σε ακόμη ένα ματς αγνοεί τη νίκη, παρέμεινε στην 9η θέση της βαθμολογίας, αλλά ανέβηκε στους 14 πόντους και είναι πάνω από την 10η Πάφο (13 πόντους), την 11η Ένωση (11 πόντους) και την 12η και ουραγό Δόξα (8 πόντους).

Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Ίνγκεμπριγκτσεν επέβαλαν το ρυθμό τους αφού είχαν υπέρ τους την κατοχή της μπάλας με μεγάλη διαφορά στο ποσοστό, ενώ οι γηπεδούχοι αντιστάθηκαν αρκετά καλά και όχι μόνο κατάφεραν να αποτρέψουν τον αντίπαλο απ’ το να σκοράρει σε όλο το 45λεπτο, αλλά είχαν και πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες προς το τέλος του αγώνα κυρίως. Ο ΑΠΟΕΛ που είχε ανούσια υπεροχή αλλά δεν ήταν απειλητικός, κατέγραψε μόνο μία αξιόλογη φάση με τον Χαλένιους.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΑΠΟΕΛ μπήκε δυνατά και έφτιαξε την πρώτη του ευκαιρία μόλις στο 47’ με σουτ του Μιχαΐλοβιτς, ενώ στη συνέχεια αξιόλογες ευκαιρίες για γκολ είχαν και οι Ντε Βινσέντι, Μάτιτς, Σόουζα, Ντε Βινσέντι, Γιάκολις και Πάβλοβιτς. Σε όλη την διάρκεια στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πλήρη έλεγχο και το μόνο που τους έλειπε στις πολλές ευκαιρίες που είχαν, ήταν να δουν την μπάλα να καταλήξει στα δίκτυα. Από την άλλη, η Άχνα έφτιαξε μονάχα δύο φάσεις για γκολ, με τους Γλομπάρντ και Μ. Ηλία. Τα δεδομένα δεν διαφοροποιήθηκαν και το ματς ολοκληρώθηκε 0-0.

Εθνικός Άχνας (Ντέιν Κλάφουριτς): Μπογκατίνοφ, Κυπριανού, Γλομπάρντ, Μαρκόσκι (77′ Φοινίρης), Χριστοφή, Μ. Ηλία, Λαμπάν, Μιγκελίτο, Κονέ (88′ Μαρκόφσκι), Χαραλάμπους (71′ Χουντόμπιακ), Κοστόφσκι.

ΑΠΟΕΛ (Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν): Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Βούρος, Σάβιτς, Ιωάννου, Εφραίμ (65′ Τάαμαρι), Σόουζα (74′ Πάβλοβιτς), Μάτιτς, Γιάκολις (87′ Αλωνεύτης), Ντε Βινσέντι, Χαλένιους.

Σκόρερ: -/-.

Κίτρινες: 27′ Κυπριανού, 66′ Κονέ / 22′ Σόουζα, 79′ Μιχαΐλοβιτς.

Αποβολές: 90′ + 5 Χριστοφή (δεύτερη κίτρινη).

Γήπεδο: Δασάκι.

Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου.

Α’ βοηθός: Παύλος Γεωργίου.

Β’ βοηθός: Χαράλαμπος Γεωργίου.

Τέταρτος: Αναστάσης Αναστάση.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μάριος Τσαγγάρης.



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ