aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Χ»αμένοι στην ουσία ΑΠΟΕΛ και Πάφος! (video & pics)

«Χ»αμένοι στην ουσία ΑΠΟΕΛ και Πάφος! (video & pics)

Δύο βαθμούς άφησε στην Πάφο και συγκεκριμένα στο «Στέλιος Κυριακίδης» ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος παραχώρησε λευκή (0-0) ισοπαλία απέναντι στην τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι ήταν καλό από πλευράς κυκλοφορίας της μπάλας και το μόνο που έλειπε από τις δύο ομάδες, ήταν η ουσία στην τελική προσπάθεια, που θα τους έδινε την ευκαιρία να σκοράρουν. Όποια ομάδα κι αν έπαιρνε τη νίκη όπως εξελίσσόταν το ματς ειδικά στην επανάληψη, θα θεωρείτο δίκαιο με βάση την εικόνα του αγώνα.

Πλέον ο ΑΠΟΕΛ είναι μόνος στη 2η θέση με 17 πόντους, αλλά στο -5 από την κορυφή όπου βρίσκεται η ΑΕΛ (22 βαθμοί) και στο +1 από τον 3ο Απόλλωνα που έχει ματς λιγότερο, ενώ η Πάφος έκανε τους βαθμούς της πέντε, έχοντας κι αυτή αγώνα λιγότερο και βρίσκεται στην 10η θέση.

Όσον αφορά στο πως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, το πρώτο ημίχρονο έμοιαζε με σούπα που την βάζεις στο παράθυρο για να κρυώσει κάπως ώστε να μπορέσεις να την φας και στο τέλος την ξεχνάς. Χωρίς κλασσικές ευκαιρίες, παρά μόνο 1-2 καλά, πλην όμως άστοχα σουτ και ελάχιστες γενικώς τελικές. Η Πάφος πήρε άριστα όσον αφορά στο πως να κρατήσει μακριά από την περιοχή της, τους παίκτες του Πάολο Τραμετσάνι, μπλοκάροντας παράλληλα και τα ατού των φιλοξενουμένων.

Παρόμοιο ήταν το σκηνικό και στην επανάληψη, μόνο που οι ευκαιρίες ήταν περισσότερες και πιο ξεκάθαρες με αποκορύφωμα μία εκπληκτική απόκρουση του Μολ σε βολέ του Ντελατόρε εντός περιοχής. Όλες οι άλλες καλές ευκαιρίες αφορούσαν σε σουτ ή κεφαλιές που κατέληξαν μόλις έξω. Έτσι, το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους και ο ΑΠΟΕΛ απώλεσε τους πρώτους του βαθμούς με τον Τραμετσάνι στον πάγκο, ενώ η Πάφος FC δικαιούται να νιώθει ικανοποίηση για το πέρα για πέρα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν φαβορί.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο 82’ ο ΑΠΟΕΛ δικαιούτο πέναλτι. Ο Χολτ ανέτρεψε τον Τάαμαρι στην περιοχή, αλλά ο Τράττος δεν υπέδειξε παράβαση. Υπήρχε επαφή με τα πόδια, αλλά και σπρώξιμο με τα χέρια και αν δινόταν, ο διαιτητής θα ήταν καλυμμένος από τους κανονισμούς.

Πάφος FC (Ζέλικο Κόπιτς): Μολ, Σιρόκ, Μπαγκάαρντ, Χολτ, Ζάντερ, Ζαχαρίου (69′ Φιλιώτης), Φόλπρεχτ, Ζίβουλιτς, Κουλς, Ανγούλο (75′ Ανγούλο), Νέμετς (84′ Ράζιτς).

ΑΠΟΕΛ (Πάολο Τραμετσάνι): Ρόμο, Βούρος, Κάζου, Μερκής, Ιωάννου, Μοράις (59′ Γκέντσογλου), Σόουζα, Ζαχίντ (84′ Ρέζα), Νατέλ (67′ Εφραίμ), Τάαμαρι, Ντελατόρε.

Σκόρερ: -/-.

Κίτρινες: 68′ Ζαχαρίου, 85′ Ζίβουλιτς / 54′ Σόουζα (3η), 84′ Τάαμαρι.

Αποβολές: -/-.

Στάδιο: «Στέλιος Κυριακίδης».

Διαιτητής: Λεόντιος Τράττου.

Α’ βοηθός: Μιχάλης Σωτηρίου.

Β’ βοηθός: Στέλιος Νικήτα.

Τέταρτος: Νεόφυτος Νεοφύτου.

Παρατηρητής: Αντρέας Δημητρίου.

Το live της αναμέτρησης!



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ