aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΧαλένιους: «Μας έδωσε ενέργεια ο Ουζουνίδης, όλοι τώρα είναι πανευτυχείς»

Χαλένιους: «Μας έδωσε ενέργεια ο Ουζουνίδης, όλοι τώρα είναι πανευτυχείς»

Μπήκε ως αλλαγή και κατάφερε να σκοράρει το τρίτο γκολ του ΑΠΟΕΛ και να «καθαρίσει» ουσιαστικά το τρίποντο για την ομάδα του. Ο λόγος για τον Λίνους Χαλένιους, ο οποίος ήταν αρκετά κινητικός και είχε ευκαιρίες να σκοράρει κι άλλο γκολ.

Ο Σουηδός φορ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στη κάμερα της Cablenet και στη συνάδελφο Άντρε Καφά και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νίκη και την εμφάνιση τόσο του ιδίου όσο και των συμπαικτών του.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι δύσκολο για μας και τις συνεχόμενες αλλαγές προπονητών. Σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να ενωθούμε και να παίξουμε καλά. Βλέπουμε τη συνέχεια».

Για το τι βελτίωσε ο Ουζουνίδης: «Κάποιες λεπτομέρειες. Όταν αλλάζεις προπονητή παίρνεις στην αρχή ενέργεια. Αυτό πρέπει να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Όλοι γνωρίζουμε πώς πρέπει να παίξουμε και σε ποιο επίπεδο. Δεν είναι δουλειά του προπονητή είναι δική μας και πρέπει να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος».

Για το ματς με τη Βασιλεία: «Όλοι τώρα είναι πανευτυχείς, το είχαμε ανάγκη. Θα μα βοηθήσει σίγουρα για την Πέμπτη και τον αγώνα με τη Βασιλεία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ