aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΧαλένιους: «Εξωπραγματικά πράγματα...»

Χαλένιους: «Εξωπραγματικά πράγματα…»

Δηλώσεις στη σουηδική ιστοσελίδα «fotbollskanalen.se» παραχώρησε ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ Λίνους Χαλένιους, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Κύπρο με τον κορωνοϊό, εκφράζοντας την άποψη ότι η Κύπρο θα πληγεί σοβαρά από τον ιό, ενώ μίλησε και για τη μάχη του πρωταθλήματος.

«Θα πάρει πίσω πολλούς. Ξενοδοχεία, εστιατόρια και τοπικούς επιχειρηματίες. Εδώ ζουν πραγματικά με τον τουρισμό και αναρωτιέστε πόσα χρόνια θα πάρει για να επανέλθει αυτό. Αλλά το χειρότερο είναι φυσικά ότι πολλοί πεθαίνουν. Τα πάντα εξακολουθούν να θεωρούνται εξωπραγματικά», είπε για την πανδημία στη χώρα μας.

Ακολούθως, αφού είπε ότι δεν ξέρει πότε μπορεί να επαναρχίσει το πρωτάθλημα, τόνισε πως εάν αυτό συμβεί ο στόχος του ΑΠΟΕΛ είναι μόνο η νίκη στα παιχνίδια που απομένουν: «Είμαστε έξι βαθμοί πίσω από τον πρώτο και τον δεύτερο και αι βασικά πρέπει να κερδίσουμε όλους τους αγώνες που απομένουν. Αυτός είναι ο μοναδικός μας στόχος. Μόνο μία θέση οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τα πάντα κρίνονται απ’ αυτό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ