aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Χαλένιους: Δύσκολα στη Νόρσεπινγκ

Φεύγοντας από τον ΑΠΟΕΛ πριν από μερικούς μήνες, ο Λίνους Χαλένιους βρήκε ποδοσφαιρική στέγη στη Νόρσεπινγκ. Ο Σουηδός σέντερ φορ επέστρεψε στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, που βρίσκεται σε εξέλιξη έχοντας καλύψει έως τώρα 21 αγωνιστικές. Η ομάδα του βρίσκεται στην τέταρτη θέση, οκτώ βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Μάλμε.

Πάντως, ο προπονητής του, Τζενς Γκούσταφσον, δεν τον συμπεριέλαβε ακόμα σε αρχικό σχήμα, χρησιμοποιώντας τον οκτώ φορές ως αλλαγή. Ο Χαλένιους έπαιξε το λιγότερο πέντε και το περισσότερο 27 λεπτά, παραμένοντας άσφαιρος προς το παρόν με τη φανέλα της νέας ομάδας του.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε σκοράρει εφτά φορές για τους γαλαζοκίτρινους, έξι στο πρωτάθλημα και μία στο Γιουρόπα Λιγκ (στο εκτός έδρας 2-2 με την Καραμπάχ). Ο ΑΠΟΕΛ αποφάσισε πως δεν χωρούσε στο πλάνο για τη σεζόν 2020-21 και λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ