aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Μπορούμε να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ, φτάνει να…»

«Μπορούμε να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ, φτάνει να…»

Την πεποίθηση του πως η ΑΕΛ μπορεί να κερδίσει το κύπελλο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ εξέφρασε ο Γιόν Καθτανιάγα σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της χώρας του.

Ο Ισπανός μέσος εμφανίστηκε χαρούμενος για την ζωή του στην Κύπρο, τονίζοντας πως ο στόχος της Ευρώπης επιτεύχθηκε για την ΑΕΛ. Παράλληλα, υπογράμμισε πως το μέλλον του ποδοσφαιριστή είναι αβέβαιο, καθώς οι αλλαγές στην καριέρα του είναι συχνές.

Αναλυτικά: 

Για την ζωή στην Κύπρο: «Στην Κύπρο νιώθω πολύ άνετα. Είναι μια καλή εμπειρία. Ήταν καλή η αλλαγή κλίματος για μένα και η πόλη εδώ είναι ήσυχη.

Για τον στόχο που επιτεύχθηκε: «Η σεζόν πάει πολύ καλά για την ΑΕΛ. Ο στόχος στην αρχή ήταν η έξοδος στην Ευρώπη και πλέον είμαστε στον τελικό του κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ το οποίο πάει για το πρωτάθλημα. Έχουμε εξασφάλιση την έξοδο μας στο Γιουρόπα Λιγκ».

Για την σεζόν στην ΑΕΛ: «Είμαστε σε μια πολύ καλή φάση. Αρχίσαμε πάρα πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Ήμασταν πρώτοι. Τώρα έχουμε ακόμα ένα στόχο μπροστά μας. Ξέρουμε ότι το ΑΠΟΕΛ είναι πολύ δύσκολη ομάδα να νικήσεις αλλά έχουμε τις δικές μας πιθανότητες. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε όπως το κάνουμε στα τελευταία μας θα τους αντιμετωπίσουμε σοβαρά» .

Για τι μέλλον του: «Είμαστε χαρούμενοι με την οικογένεια μου. Στο ποδόσφαιρο όμως είναι συχνές οι αλλαγές. Θα δούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ