aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο ο Καζού, δεν μπορεί ο ΑΠΟΕΛ…»

«Μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο ο Καζού, δεν μπορεί ο ΑΠΟΕΛ…»

Νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την ιστοσελίδα «foxsports.com.br», κάνει λόγο για το μέλλον του Καζού ο οποίος θα επιστρέψει στην Σάντος αμέσως μετά το τέλος των υποχρεώσεων του ΑΠΟΕΛ, ενώ αναφέρεται ξανά η πληροφορία πως οι γαλαζοκίτρινοι δεν μπορούν να τον αποκτήσουν έναντι 1.500.000 ευρώ.

Αναλυτικά:

«Η Σάντος μπορεί να κερδίσει λίγα ή τίποτα από τον Καζού. Ο αριστερός μπακ αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ μέχρι τέλος Μαΐου. Τόσο ο ΑΠΟΕΛ όσο και ομάδες από την Βραζιλία έδειξαν ενδιαφέρον για τον εν λόγω παίκτη, όμως το πρόβλημα είναι το συμβόλαιο του που έχει διάρκεια μέχρι τον Δεκέμβριο.

Καμία ομάδα δεν θα επενδύσει σε έναν ποδοσφαιριστή που είναι 23 ετών όταν μπορεί να τον αποκτήσει ως ελεύθερο στο τέλος του χρόνου ή στα μισά της περιόδου 2019-20. Η Σάντος δεν ζήτησε ανανέωση του συμβολαίου του ωστόσο ο Καζού θα επιστρέψει τον ερχόμενο Ιούνιο, ενώ έχει το δικαίωμα να υπογράψει προσύμφωνο με όποια ομάδα επιθυμεί το μισό της ερχόμενης σεζόν. Ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται αλλά δεν μπορεί να δώσει 1.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ