aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΜπόουλινγκ: Δεύτερη θέση στο Παγκύπριο Κύπελλο για τον ΑΠΟΕΛ

Μπόουλινγκ: Δεύτερη θέση στο Παγκύπριο Κύπελλο για τον ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ άρχισε με ενθαρρυντικό τρόπο τη νέα περίοδο στο μπόουλινγκ. Μετά την κατάληψη της 1ης θέσης σε τουρνουά προετοιμασίας, η ομάδα μας τερμάτισε στη 2η θέση στο Παγκύπριο Κύπελλο, το οποίο διεξήχθη την Κυριακή 02 Οκτωβρίου. Νικητές αναδείχθηκαν οι Navigators.

Στην προκριματική φάση ο ΑΠΟΕΛ αντιμετώπισε και απέκλεισε την περσινή κυπελλούχο και ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο, την ομάδα των G FORCE. Ο ΑΠΟΕΛ δεν άρχισε καλά τον αγώνα και βρέθηκε να χάνει στα πρώτα δυο παιχνίδια.

Εντούτοις, στη συνέχεια οι παίχτες του Κώστα Μίτσιγγα παρουσιάστηκαν εντυπωσιακοί. Ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή τους και με έξυπνη τακτική, κάλυψαν τη διαφορά των 60 κορυνών στο 3ο παιχνίδι και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Στον ημιτελικό, η ομάδα μας αντιμετώπισε τους Giants που πέρυσι έφτασαν μέχρι τον τελικό. Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε πάρα πολύ δυνατά στον αγώνα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους.

Η ομάδα μας κέρδισε τα πρώτα δυο παιχνίδια με διαφορά μη ανατρέψιμη και προκρίθηκε στον τελικό. Η αρχηγός Γιόλα Παστού είχε εξαιρετική παρουσία και με άξιους συμπαραστάτες τους Θέο Αναστασίου και Βαλάντη Γιακουμή βοήθησαν τα μέγιστα στην εύκολη επικράτηση.

Ο τελικός ήταν ενάντια στο μεγάλο φαβορί και πολυτροπαιούχο ομάδα των Navigators, με πρωτοκλασάτα ονόματα στη σύνθεση της και πολλαπλάσιο προϋολογισμό. Ο ΑΠΟΕΛ προσπάθησε να κρατήσει τη διαφορά χαμηλά στο 1ο παιχνίδι και να επιστρέψει δυνατά στο 2ο, ευελπιστώντας στη μεγάλη έκπληξη. Δυστυχώς, η ομάδα δεν τα καταφέραμε και τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Παρ’ όλα αυτά, η 2η θέση θεωρείται μεγάλη επιτυχία για τον ΑΠΟΕΛ, αφού πήγε στη διοργάνωση ως το αουτσάιντερ και αποχώρησε ως φιναλίστ. Ενδεικτικό της επιτυχίας, ήταν η αναγνώριση όλων των αντιπάλων, οι οποίοι εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα μας και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ