aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑBίντεο: Οι καλύτερες στιγμές του Τάαμαρι και το δοκάρι

Bίντεο: Οι καλύτερες στιγμές του Τάαμαρι και το δοκάρι

Λίγο έλειψε ο Μούσα Τάαμαρι να συνδυάσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λέουβεν με ένα εκπληκτικό γκολ που θα χάριζε μάλιστα στην ομάδα του μια σπουδαία νίκη με επική ανατροπή. Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βελγίου, η Λέουβεν αντιμετώπισε εκτός έδρας την Άντερλεχτ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με τέρματα στο 38’ και στο 45’, όμως οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο δεν το έβαλαν κάτω, αλλά άγγιξαν την ανατροπή.

Στο 53’ ο Φρεντερίκ μείωσε σε 2-1 και η Λέουβεν με την είσοδο του Μούσα Τάαμαρι στο ματς στο 64’ έγινε ακόμα πιο επιθετική. Στο 84’ ο Μάθιου ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ιορδανός πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ έκανε εξαιρετική ενέργεια από δεξιά και με φαλτσαριστό σουτ σημάδεψε το δεξί δοκάρι της Άντερλεχτ σε μία φάση που θύμισε το εκπληκτικό τέρμα του Τάαμαρι στον εντός έδρας αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τον Απόλλωνα (4-1) για το περσινό πρωτάθλημα.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Τάαμαρι

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ