aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛBINTEO: Ο Τάαμαρι έκανε «θαύματα» και ο Πάβλοβιτς πάρτι

BINTEO: Ο Τάαμαρι έκανε «θαύματα» και ο Πάβλοβιτς πάρτι

Αν έχεις Τάαμαρι… διάβαινε! Ο Ιορδανός έκανε και πάλι το «θαύμα» του στον αγώνα με την Σουτιέσκα στο ΓΣΠ για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο νεαρός εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ στο 13′ «κυνήγησε» μια φάση που έμοιαζε χαμένη και χάρη στο πείσμα και την ταχύτητά του εξελίχθηκε σε γκολ για τους γαλαζοκίτρινους.

Διαβάστε επίσης: Live: ΑΠΟΕΛ – Σουτιέσκα

Ο Τάαμαρι, μετά από πάσα του Σάβιτς και ωραίο τακουνάκι του Γιάκολις, έφυγε στην πλάτη της άμυνας των Μαυροβούνιων και εκεί που έδειχνε ότι έχασε την μπάλα, έβαλε το πόδι έγινε ξανά κάτοχός της, σούταρε και μετά από κόντρα ο Πάβλοβιτς βρέθηκε μόνος προ κενής εστίας να πετυχαίνει το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του και να ανοίγει λογαριασμό με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Στο 25′ ο… Ιορδανός Μέσι έκανε την άμυνα της Σουτιέσκα να παραμιλά και έδωσε έτοιμο γκολ στον Πάβλοβιτς, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα και πέτυχε το 2-0 για τον ΑΠΟΕΛ που σφράγισε από νωρίς το εισιτήριο της πρόκρισης.

Δείτε το πρώτο γκολ του Αντρίγια Πάβλοβιτς

To 2-0 του ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ