aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπίνιτς για ultras του ΑΠΟΕΛ: «Τους είπα ελάτε, σκοτώστε με. Κατέληξα στο τμήμα»

Μπίνιτς για ultras του ΑΠΟΕΛ: «Τους είπα ελάτε, σκοτώστε με. Κατέληξα στο τμήμα»

Για το περιστατικό με τους ultras του ΑΠΟΕΛ, μετά το τέλος του αγώνα με την Ένωση στο Παραλίμνι μίλησε στην ιστοσελίδα telegraf.rs ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Ντράγκισα Μπίνιτς. Όπως ανέφερε το πλήθος κατευθύνθηκε προς τους ποδοσφαιριστές, με τον ίδιο να τους φωνάζει “Ελάτε, σκότωστε με”, άφησα την τσάντα και τους πλησίασα.

Η κατάσταση ξέφυγε και κατέληξε στην αστυνομία των αγγλικών βάσεων, όπου συζητούσε για δύο ώρες, πριν πληρώσει την εγγύηση 4.000£ και να φύγει.

Η δήλωση του Ντράγκισα Μπίνιτς για το περιστατικό:

«Ο αγώνας έγινε στο Παραλίμνι απέναντι στην τοπική ομάδα. Σε εκείνη την περιοχή υπάρχουν αγγλικές βάσεις. Προηγηθήκαμε 1-0 με γκολ δικό μου αλλά δεν μπορούσα να τα κάνω όλα στο γήπεδο. Μας ισοφάρισαν και έληξε 1-1 το παιχνίδι. Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ήταν πολύ διαφορετικοί από όλους τους άλλους στην Κύπρο, πολύ παρορμητικοί και θύμωσαν πολύ που δεν κερδίσαμε.

Φτάνουμε στο λεωφορείο για να επιστρέψουμε στη Λευκωσία και είμαι ο τελευταίος. Μπροστά μου βρίσκεται ο προπονητής Τόζα Βεσελίνοβιτς, ενώ η αγγλική αστυνομία ήταν εκεί για να μην συμβεί κάτι. Το πλήθος μιλά προσβλητικά, κάποιος φωνάζει “Σκοτώστε τους”».

«Του λέω, “Ελάτε, σκότωστε με”. Διαπερνά το πλήθος και κατευθύνεται προς μένα. Έβαλα την τσάντα κάτω και καθώς πλησίασε τον έδιωξα έξω. Μετά λέω σε έναν άλλο να έρθει και να με σκοτώσει. Η κατάσταση ξέφυγε και κατέληξα στην αστυνομία των αγγλικών βάσεων. Υπήρξαν δύο ώρες συζητήσεων. Μου λένε ότι ζητούν εγγύηση 4.000£ και δίνω την κάρτα και πληρώνω για να με αφήσουν να πάω σπίτι.

Αυτό όμως δεν ήταν το τέλος των προβλημάτων. Την επόμενη μέρα, φεύγω από τη Λευκωσία, για τη Λεμεσό στη θάλασσα. Δεν ήξερα ότι ο ηγέτης των ultras του ΑΠΟΕΛ είναι από τη Λεμεσό. Με συνάντησαν κάπου στον αυτοκινητόδρομο και νόμιζαν ότι πήγαινα εκεί για να τον ψάξω. Μου εξηγούν, τους λέω ότι δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο άντρας. Πήγα στη θάλασσα, ευτυχώς δεν έγινε κάτι άλλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ