aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπιλμπάο από παιδί ο Ούρκο Πάρντο! (pic)

Μπιλμπάο από παιδί ο Ούρκο Πάρντο! (pic)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Ο Ούρκο Πάρντο μπορεί να αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε (νυν προπονητή της Αθλέτικ Μπιλμπάο) στον Ολυμπιακό, αλλά οι σχέσεις του με την ομάδα από την «Χώρα των Βάσκων» δεν σταματούν εκεί, αλλά είναι μάλλον πιο προσωπικές και βαθιές.

Ο πατέρας του κίπερ του ΑΠΟΕΛ βλέπετε ήταν Βάσκος και όπως δήλωσε ο Ούρκο, σε μία παλιότερη συνέντευξη του στον «sport24.gr», του μιλούσε πάντοτε με θαυμασμό για τον μυθικό «πορτέρο» της Μπιλμπάο, Χοσέ Άνχελ Ιρίμπαρ. Επίσης όπως αποκάλυψε ο ποδοσφαιριστής ένας θείος του, ο Φερνάντο Γκαρθία, ήταν τερματοφύλακας στη δεύτερη ομάδα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, μαζί με τον Θουμπιθαρέτα.

Αυτή η αγάπη της οικογένειας του Ούρκο Πάρντο δεν μπορούσε να μην μεταφερθεί και στον ίδιο, ο οποίος όπως μπορείτε να δείτε στην πιο κάτω φωτογραφία «πόζαρε» με την φανέλα των «λιονταριών» όταν ήταν (αρκετά ) πιο μικρός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ