aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Μπηχτή» για Παπασταύρου: «Πέρσι πώς πήρε τον Ουζόχο;»

«Μπηχτή» για Παπασταύρου: «Πέρσι πώς πήρε τον Ουζόχο;»

Απαντήσεις στις κατηγορίες του Σταύρου Παπασταύρου για τη μετεγγραφή του Φράνσις Ουζόχο (δείτε εδώ) έδωσε ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου μιλώντας στο ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ». Ο «Καραβίδας» αφού είπε πως «δεν τον είδα ποτέ, δεν τον γνώρισα, δεν το επιδίωξα» διερωτήθηκε πως απέκτησε την περσινή σεζόν η Ομόνοια τον Φράνσις Ουζόχο εάν ευσταθούν τα όσα είπε ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων.

Η σχετική τοποθέτηση: «Ο κύριος Παπασταύρου αν ήθελε να πάρει τον Ουζόχο, που ήταν η διοίκηση της Λα Κορούνια; Στο διάστημα; Πέρσι πως τον πήρε; Μίλησε μαζί μου; Είπα του Λάρκου πως είναι καλός, του έδωσα το τηλέφωνο του μάνατζερ του και αυτό ήταν. Στο παιχνίδι με τη Δόξα ήταν μπροστά ο Λάρκου, ο Ταραπουλούζης και ο Γρηγόρη και συζητούσαμε. Με ρώτησαν αν ξέρω κάτι για τον Ουζόχο και τους είπα πως πρέπει να πληρώσεις την Λα Κορούνια και στην εταιρεία που τον εκπροσωπεί. Υπάρχουν αυτοί οι εργοδοτούμενοι της ομάδας του Παπασταύρου, μπορεί να τους ρωτήσει. Κάποιοι του μεταφέρουν λάθος μηνύματα. Αυτοί οι τρεις μπορεί να έγιναν έξι. Δεν ξέρω ποιοι του τα είπαν. Ο Παπασταύρου είναι νέος, εκπροσωπεί μεγάλη ομάδα και πρέπει να προσέχει τι λέει».

Διαβάστε επίσης: «Καραβίδας»: «Μεγάλη γκάφα του Παπασταύρου, δεν του μίλησα ποτέ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ