aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπέζιακ: «Στόχος το Τσάμπιονς Λιγκ, άλλαξε ο προπονητής και άρχισα βασικός»

Μπέζιακ: «Στόχος το Τσάμπιονς Λιγκ, άλλαξε ο προπονητής και άρχισα βασικός»

Ο Ρόμαν Μπέζιακ παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ της χώρας του ενόψει του αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τον Άγιαξ (22:00). Ο Σλοβένος επιθετικός στάθηκε στην δυσκολία του αποψινού αγώνα απέναντι στον «Αιάνατα», ενώ υπογράμμισε πως δεν τον πιέζει αν θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Τόμας Ντολ.

Αρχικά ανέφερε: «Το παιχνίδι μας βασίζεται στις αντεπιθέσεις. Ξέρουμε να αμυνθούμε καλά και έχουμε παίκτες που αγωνίστηκαν στο Τσάμπιονς και το Γιουρόπα Λιγκ. Έχουμε έναν μεγάλο αντίπαλο, θα είναι μια πραγματική μάχη. Ο αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος, αλλά δεν θα τα παρατήσουμε, πηγαίνουμε με το στόχο να φτάσουμε στο Champions League. Θα δώσουμε το 500 τοις εκατό, όχι μόνο 100. Σε αυτούς τους αγώνες, κάθε μικρό λάθος μπορεί να τιμωρηθεί».

Για τον φετινό Άγιαξ: «Από την περσινή σεζόν, όταν έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό του Champions League, έχασαν τρεις παίκτες πρώτης κλάσης, ωστόσο τους γνωρίζουμε και ξέρουμε πολύ καλά τι να περιμένουμε».

Για το αν θα αγωνιστεί: «Αυτό θα το δούμε. Όταν χάσαμε το πρώτο μας παιχνίδι κόντρα στην Καραμπάχ άλλαξε ο προπονητής. Ανέλαβε ο Γερμανός Τόμας Ντολ και ξεκίνησα τον αγώνα».

Αν πιστεύει θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες με τον Ντολ: «Δεν με πιέζει αυτό, αυτό εξαρτάται από το τι θα αποφασίσει ο προπονητής. Εγώ την δική μου δουλειά, και εκείνος την δική του σε κάθε προπόνηση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ