aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπέζιακ: «Να ξεπλύνουμε την ντροπή. Ίσως με τρεις στο κέντρο της άμυνας…»

Μπέζιακ: «Να ξεπλύνουμε την ντροπή. Ίσως με τρεις στο κέντρο της άμυνας…»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

O Ρομάν Μπέζιακ, μετά το τέλος του αγώνα με την Ντουντελάντζ και την ήττα με 3-4, τόνισε στη Μικτή Ζώνη ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να παίξει χειρότερα, αλλά μόνο καλύτερα, ενώ για το σύστημα 3-5-2, υποστήριξε πως πρέπει να γίνονται αλλαγές και δοκιμές για να ξαφνιάζονται οι αντίπαλοι.

«Όλα πήγαν στραβά πιστεύω. Είχαμε μόνο ένα καλό δεκάλεπτο στην επανάληψη κι αυτό ήταν. Σε όλη την υπόλοιπη αναμέτρηση ήμασταν κακοί σε απόδοση, βρεθήκαμε σε άσχημη μέρα. ΟΚ, χάσαμε, το σημαντικό πλέον είναι να κοιτάξουμε μόνο μπροστά. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να βγούμε πιο δυνατοί από αυτό και ενωμένοι να ξεπλύνουμε την ντροπή», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν υποτιμήσαμε. Ήρθαν εδώ χωρίς να έχουν πίεση, χωρίς να έχουν κάτι να χάσουν, έπαιξαν πιο ελεύθερα. Εμείς είχαμε περισσότερη πίεση χρειαζόταν να κερδίσουμε το παιχνίδι, κάναμε λάθη, χάσαμε και πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας, να ηρεμήσουμε τη ψυχολογία μας. Κάναμε το ένα λάθος πίσω από το άλλο στο πρώτο ημίχρονο, έπεσε η ψυχολογία και γι’ αυτό είχαμε ένα σωρό προβλήματα και χάσαμε».

Συνεχίζοντας, είπε με σοβαρότητα στο ύφος του και δόση ειλικρίνειας: «Δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια ότι είμαστε δυνατή ομάδα. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι και να πάμε βελτιωμένοι στα υπόλοιπα πέντε για να μαζέψουμε τους βαθμούς που θέλουμε. Είχαμε πραγματικά μία κακή μέρα χρειάζεται να την αφήσουμε πίσω μας και να επικεντρωθούμε στη συνέχεια. Δεν ξεχάσαμε πως παίζουμε καλά. Μόνο καλύτεροι μπορούμε να είμαστε. Στα τελευταία πεντε ματς, είχαμε δεχθεί μόνο δύο τέρματα και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται να παίξουμε χειρότερα από αυτό. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δοκιμάζεις κάτι, πρέπει να ξαφνιάζεις τους αντιπάλους σου. Δεν έχει σημασία, ίσως με τρεις στο κέντρο της άμυνας να μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι, φτάνει να μην κάνουμε λάθη το ένα μετά το άλλο. Νιώσαμε άβολα μετά από το 0-2, αλλά δείξαμε αμέσως χαρακτήρα καταφέρνοντας την ανατροπή μέσα σε δέκα λεπτά παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και μετά δεν ξέρω τι συνέβη πάλι, αλλά ως ομάδα που είμαστε, δεν παίζαμε μόνοι μας, συμβαίνουν κάποτε αυτά».

Για τη συνέχεια και τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, είπε: «Πλέον σκεφτόμαστε μόνο το Παραλίμνι, κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να σκεφτόμαστε τη Σεβίλλη. Οι οπαδοί μας, μας στήριξαν καλά σήμερα, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα παλέψουμε και να δείξουμε στο επόμενο παιχνίδι ποιοι είμαστε, δεν πρέπει να μιλάμε πολύ, πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο και να αντεπεξέλθουμε. Πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ