aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπέζιακ: «Αυτοί είναι οι στόχοι μου με τον ΑΠΟΕΛ, είναι μια απόδειξη για μένα…»

Μπέζιακ: «Αυτοί είναι οι στόχοι μου με τον ΑΠΟΕΛ, είναι μια απόδειξη για μένα…»

Μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα «vestnik.si» παραχώρησε ο Ρομάν Μπέζιακ, ο οποίος ανακοινώθηκε προ ημερών από τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Σλοβένος επιθετικός έπιασε ήδη δουλειά και υπολογίζεται για τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στην Αλκή.

Αρχικά ανέφερε: «Μίλησα με την Γιαγκελόνια, ήταν το καλύτερο και για τις δύο πλευρές να αποχωρήσω. Τώρα είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι. Σε 30 παιχνίδι πέτυχα 7 γκολ. Ήταν λάθος μου αρχικά, αλλά έγιναν πολλά τεχνικά λάθη».

Στην Πολωνία η θερμοκρασία είναι στο -5 και στην Κύπρο 15: «Το ένιωσα. Είναι λες και είναι 30 βαθμοί η διαφορά».

Για τις πρώτες του μέρες στον ΑΠΟΕΛ, είπε: «Τις πρώτες τρεις μέρες έκανα εξετάσεις και ατομικές προπονήσεις. Το Σάββατο το απόγευμα μπήκε στην ομάδα, αλλά έχω αρκετή δουλειά ακόμη. Στην Κύπρο το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη και εξαρτάται από την προετοιμασία μου για τον αγώνα της Δευτέρας».

Για το ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα στην Κύπρο, τόνισε: «Είναι κάτι σαν απόδειξη, πως έκανα κάτι στην καριέρα μου. Αυτή η αλλαγή με αναγέννησε, και σιγά σιγά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

Για τους στόχους του με την ομάδα των γαλαζοκιτρίνων, είπε: «Θέλω να γίνω πρωταθλητής με τον ΑΠΟΕΛ και να προκριθούμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πρέπει να είμαι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης το συντομότερο δυνατό, ώστε να μπω στην ομάδα».

Για τον αποκλεισμό του ΑΠΟΕΛ από την Μπερ Σεβά: «Είναι κρίμα, γιατί τα τελευταία 7-8 χρόνια βρίσκονται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και τώρα είναι η πρώτη φορά που απέτυχαν. Οι στόχοι τους είναι πάντα να παίζουν στην Ευρώπη».

Για τους άλλους Σλοβένους ποδοσφαιριστές όπως Σίβετς (Ομόνοια) και Στρούνα (Ανόρθωση), ανέφερε: «Πήγαμε για δείπνο με τον Στρούνα. Μου έδωσε πληροφορίες, γιατί είμαστε καλοί φίλοι και ήμασταν συγκάτοικοι στην Εθνική μας ομάδα. Μου είπε πως έκανα την καλύτερη επιλογή και πως πρέπει να είμαι ο εαυτός μου. Άκουσα μόνο θετικά μέχρι τώρα και έτσι η απόφαση δεν ήταν δύσκολη. Ψάχνω ακόμη σπίτι για την οικογένεια μου που θα έρθει σύντομα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ