aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπέργκστραντ για ΑΠΟΕΛ: «Όλα μπορούν να συμβούν, αλλά δεν φοβόμαστε»

Μπέργκστραντ για ΑΠΟΕΛ: «Όλα μπορούν να συμβούν, αλλά δεν φοβόμαστε»

Λακωνικός ο προπονητής της Τζουργκάρντεν, Κιμ Μπέργκστραντ, ενόψει της ρεβάνς του 3-0 με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ: «Δεν φοβόμαστε τίποτα. Όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν φοβόμαστε. Δεν έχουμε απουσίες, όλοι οι παίκτες που είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι είναι διαθέσιμοι».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της σουηδικής ομάδας, μίλησε ο Μάγκνους Έρικσον, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει εάν διαδραμάτισε ρόλο ο πλαστικός τάπητος στο πρώτο ματς: «Έχουμε σεβασμό στις ομάδες που δεν παίζουν σε τεχνητό χορτάρι. Ξέρουμε ότι είναι διαφορετικό γι’ αυτούς. Το έχουμε συνηθίσει γιατί είναι το σπίτι μας. Για αύριο (σ.σ.: σήμερα) δεν αλλάζει τίποτα για εμάς. Τα περισσότερα παιχνίδια στη σεζόν παίζονται στο χορτάρι, οπότε μπορούμε να παίξουμε καλά αύριο (σ.σ.: σήμερα)».

Όσο για τον ΑΠΟΕΛ, δήλωσε: «Είναι πραγματικά καλή ομάδα. Κάναμε υπέροχο παιχνίδι στη Σουηδία και για αυτό κερδίσαμε 3-0. Ήταν καλός αντίπαλος με καλές μεταβάσεις και τον σεβόμαστε απόλυτα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ