aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπεργκ για ΑΠΟΕΛ: «Δεν είμαι αρκετό καιρό εδώ, αλλά ξέρω…»

Μπεργκ για ΑΠΟΕΛ: «Δεν είμαι αρκετό καιρό εδώ, αλλά ξέρω…»

Χαρούμενος με τη δεύτερη φετινή επιτυχία της Ομόνοιας επί του ΑΠΟΕΛ δήλωσε ο Χένινγκ Μπεργκ μετά τη νίκη 1-0 των πρασίνων στο ντέρμπι «αιωνίων». Ο Νορβηγός προπονητής τόνισε ότι γνωρίζει για την ιστορία στα παιχνίδια των δύο ομάδων μετά από επισήμανση για τα ιστορικά ρεκόρ που σταμάτησε τη φετινή σεζόν. Παράλληλα, για την πρωτιά στο τέλος της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος υπογράμμισε ότι σημαίνει απλά ότι η ομάδα του έχει περισσότερους βαθμούς από τις υπόλοιπες ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ήταν μια δίκαιη νίκη. Μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα. Θα παίξουμε ξανά την Τετάρτη με τον ΑΠΟΕΛ. Είναι θετικό που τερματίσαμε πρώτοι πριν τα πλέι οφ».

Eάν η απουσία του Ενσούε έπαιξε ρόλο στο να επιτίθεται συνεχώς από αριστερά η Ομόνοια: «Την μεγαλύτερη ευκαιρία μας την είχαμε από δεξιά, αλλά ναι οι περισσότερες ήταν από αριστερά. Γενικά έχουμε καλή συνεργασία μέσα στην ομάδα. Σήμερα ήμασταν απλά πολύ καλοί».

Τι δίνει στην Ομόνοια η πρωτιά στο τέλος της πρώτης φάσης και τον αγώνα που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ για το Κύπελλο; «Το πλεονέκτημα έχει να κάνει από το γεγονός πως έχουμε πιο πολλούς βαθμούς. Θα παίξουμε όλοι με όλους από δύο φορές. Οι τέσσερις πρώτοι είναι κοντά. Η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς θα πάρει το πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο τώρα να πω για το κύπελλο. Είναι βελτιωμένος ο ΑΠΟΕΛ με το νέο προπονητή, ίσως παρουσιαστούν αλλαγμένοι. Δεν το ξέρω αυτό, θα δούμε. Το σημαντικό είναι πως βελτιωνόμαστε και είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη».

Για τα ιστορικά ρεκόρ που κατέρριψε η Ομόνοια φέτος σε αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Δεν είμαι εδώ πολύ, όμως ξέρω για την ιστορία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, όμως η κύρια επιδίωξή μας είναι να συνεχίσουμε να βελτιωθούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ