aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπεργκ: Ενάντια σ’ αυτήν που πήρε τίτλους και σε πρώην Ομονοιάτη, ΑΠΟΕΛίστα, ΑΕΚτζή

Μπεργκ: Ενάντια σ’ αυτήν που πήρε τίτλους και σε πρώην Ομονοιάτη, ΑΠΟΕΛίστα, ΑΕΚτζή

Σενάριο πέρα για πέρα ορατό. Ποιο; Να βρει τη Λέγκια Βαρσοβίας στον δρόμο της η Ομόνοια στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Φτάνει βέβαια να επιβεβαιώσει πως είναι το φαβορί απέναντι στην Αραράτ-Αρμενία και προκριθεί.

Βεβαίως και η Λέγκια θα χρειαστεί να αποκλείσει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στην Ντρίτα (Κόσσοβο) και τη Λίνφιλντ (Βορείου Ιρλανδίας). Και λαμβάνοντας υπόψη τη λογική, μόνο με αυτοκτονία η πολωνική ομάδα θα αποκλειστεί στον α’ προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, ο τεχνικός της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ, εργάστηκε με μεγάλη επιτυχία στην ομάδα των Πολωνών Λεγεωνάριων Στρατιωτικών. Ήταν προπονητής της για μία διετία περίπου (Δεκέμβριος 2013-Οκτώβριος 2015) κοουτσάροντας την ομάδα της Βαρσοβίας σε 97 ματς, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο. Μεταξύ άλλων, ήταν προπονητής του Ντόσα Ζούνιορ, του Ορλάντο Σα (πρώην παίκτες της ΑΕΛ), αλλά και του Ινιάκι Αστίθ, πρώην παίκτη του ΑΠΟΕΛ.

Πέντε χρόνια μετά λοιπόν και αφότου εργάστηκε σε Βίντεοτον Ουγγαρίας και Στάμπαεκ Νορβηγίας πριν από την Ομόνοια, ο Μπεργκ εάν εκτιμηθούν οι προβλέψεις, θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, στην οποία επέστρεψε ο Αστίθ μετά από την παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ, ενώ στον σύλλογο της Βαρσοβίας ανήκει εδώ και λίγες εβδομάδες ο Πορτογάλος πρώην επιθετικός της Ομόνοιας Ραφαέλ Λόπες.

Στην Λέγκια επίσης αγωνίζεται ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Χοσέ Καντέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ