aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπεν Σαχάρ: «Θέλω να μείνω, αδύνατο να γνωρίζω τι θα συμβεί»

Μπεν Σαχάρ: «Θέλω να μείνω, αδύνατο να γνωρίζω τι θα συμβεί»

Την επιθυμία του να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ εξέφρασε ο Μπεν Σαχάρ σε δηλώσεις του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Ισραήλ. Ο επιθετικός των γαλαζοκιτρίνων σημείωσε ότι δεν θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα  του λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του και τόνισε πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στους αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου με την Ανόρθωση.

Οι σχετικές δηλώσεις: «Δεν είμαι από αυτούς που θα ήθελαν να επιστρέψω στην πατρίδα, μόλις μετά από λίγους μήνες από την αποχώρησή μου. Ήθελα να αποκομίσω εμπειρίες. Είμαστε στον ημιτελικό του κυπέλλου και μπορούμε να βγούμε στην Ευρώπη. Φυσικά και θέλω να παίζω περισσότερο και να κατακτήσω περισσότερους τίτλους. Όσο για την επόμενη σεζόν είναι πολύ νωρίς να πω οτιδήποτε. Ο επόμενος μήνας είναι πολύ σημαντικός. Έχω συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο και θα ήθελα να παραμείνω, αλλά είναι αδύνατο να γνωρίζω τι θα συμβεί. Δεν αποκλείω τίποτα. Έχουμε δύο κρίσιμες εβδομάδες μπροστά μας και είμαι συγκεντρωμένος στους αγώνες αυτούς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ