aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπεν Σαχάρ: «Ο ΑΠΟΕΛ δυσκολευόταν να ανταποκριθεί οικονομικά στο συμβόλαιό μου»

Μπεν Σαχάρ: «Ο ΑΠΟΕΛ δυσκολευόταν να ανταποκριθεί οικονομικά στο συμβόλαιό μου»

Τις πρώτες τους δηλώσεις μετά το «διαζύγιο» με τον ΑΠΟΕΛ παραχώρησε ο Μπεν Σαχάρ. Σύμφωνα με τον Ισραηλινό επιθετικό, οι δύο πλευρές κατέληξαν στην κοινή απόφαση αφού οι γαλαζοκίτρινοι δυσκολεύονταν να ανταποκριθούν οικονομικά στο συμβόλαιο του.

Όσα δήλωσε ο Μπεν Σαχάρ:

«Μετά από μια ιδιαίτερα δύσκολη και όχι τόσο απλή σεζόν, έχοντας στη διάρκεια νοσήσει με covid τόσο εγώ όσο και ολόκληρη η ομάδα, τερματίζω το συμβόλαιο με το ΑΠΟΕΛ.

Εγώ και η ομάδα καταλήξαμε σε κοινή απόφαση καθώς ο σύλλογος θα δυσκολευόταν να ανταποκριθεί οικονομικά στο συμβόλαιό μου. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που είχα να αγωνιστώ σε αυτό το μεγάλο και απόλυτα επιτυχημένο κλαμπ, σε μια ζεστή χώρα με εκπληκτικούς ανθρώπους. Εύχομαι στο ΑΠΟΕΛ καλή επιτυχία στο μέλλον και υπόσχομαι πως θα πάω να τους δω όταν αγωνίζονται. Ήρθε η ώρα να προετοιμαστώ για την επόμενη πρόκλησή μου. Τώρα έχω τον χρόνο να ξεκουραστώ λίγο στην πανέμορφη και ξεχωριστή χώρα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ