aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΜπέιν: Το καμπανάκι και η φιλοσοφία του

Μπέιν: Το καμπανάκι και η φιλοσοφία του

Αρκετά ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στο πρώτο 20λεπτο του φιλικού με τον Πανιώνιο έμεινε ο Μάριο Μπέιν, ο οποίος, όμως, τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται να βελτιωθεί ενόψει του πρώτου αγώνα με την Ντουντελάντζ.

Η… αποκάλυψη «χτύπησε» ξανά! (pics)

Αναλυτικά: «Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και ένα κομμάτι στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια λάθη, να αποφύγουμε τα ατομικά λάθη. Υπάρχει χρόνο και επιβάλλεται να γίνουμε καλύτεροι. Έχουμε ακόμη ένα φιλικό, αύριο με τη Δόξα και πρέπει να βρούμε λύσεις για να παρουσιαστούμε πιο καλοί. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που προσέγγισαν το παιχνίδι οι παίχτες μου.

Η φιλοσοφία μου είναι να κάνουμε παιχνίδι από πίσω και με την μπάλα κάτω. Πέρσι η ομάδα αγωνιζόταν με ένα διαφορετικό στυλ και ήταν πολύ πετυχημένο. Όμως, θέλω να περάσω τη δική μου φιλοσοφία για να προσφέρουμε θέαμα στον κόσμο. Είδαμε όλοι τι έγινε με τη Ρέιντζερς, την απέκλεισε ομάδα από το Λουξεμβούργο και πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ